Quantcast

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα είναι ο επόμενος Ηρακλής Πουαρό στη νέα σειρά του BBC

Έρχεται νέα τηλεοπτική διασκευή για το The ABC Murders της Αγκάθα Κρίστι

THE NERDSTREAM

24 Μαΐου 2018

Εντάξει, όπως έχουμε ξαναγράψει αναλυτικά, ο κινηματογράφος πάντα αγαπούσε παράφορα το έργο της Αγκάθα Κρίστι, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά την box-office επιτυχία του ψιλομέτριου Murder on the Orient Express δια χειρός Κένεθ Μπράνα (με τον ίδιο να ετοιμάζεται για το Έγκλημα στον Νείλο), απ’ ό,τι φαίνεται οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για μια φουλ κομπλέ επιτυχημένη αναβίωση του Ηρακλή Πουαρό και της Μις Μαρπλ.

Το BBC One, λοιπόν, ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική δόση ιστοριών της Αγκάθα Κρίστι ετοιμάζοντας το κλασικό The ABC Murders με τον Ηρακλή Πουαρό, το οποία έχει μεταφερθεί στο παρελθόν στο σινεμά ως The Alphabet Murders τo 1965. Το εξαιρετικά ενδιαφέρον για την επερχόμενη μίνι-σειρά που θα χωριστεί σε τρία μέρη είναι πως τον Βέλγο ντετέκτιβ με τα little gray cells θα υποδυθεί ο μεγαλειότατος της υποκριτικής Τζον Μάλκοβιτς.

Η αισιοδοξία μας για το πρότζεκτ είναι δεδομένη, αφού εν γένει η βρετανική τηλεόραση έχει πολύ καλή παράδοση στην διασκευή των μυθιστορημάτων της Κρίστι σε τηλεοπτικές σειρές. Επιπλέον, το εκτόπισμα του Μάλκοβιτς και το γεγονός ότι το σενάριο θα υπογράφει η Σάρα Φελπς (που στο παρελθόν έχει αναλάβει τα Witness for the Prosecution και And Then There Were None) σίγουρα είναι δύο έξτρα προτερήματα. Σημειωτέον πως τα δικαιώματα διανομής στις ΗΠΑ θα τα έχει η Amazon, ενώ το The ABC Murders αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο.

Best of internet