Quantcast

Disenchantment: H νέα σειρά του δημιουργού των Simpsons έρχεται στο Netflix

O Matt Groening έδωσε νέες εικόνες από το μεσαιωνικό fantasy έπος του

THE NERDSTREAM

24 Μαΐου 2018

Μάλλον δεν υπάρχει άνθρωπος που να καθόρισε τόσο έντονα το τηλεοπτικό ενήλικο animation στις ΗΠΑ όσο ο Matt Groening. Προφανώς, όταν μιλάμε για τους Simpsons που ξεκίνησαν το 1989 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα και το Futurama που κόπηκε άδοξα δύο φορές (μία το 2003 από το Fox και μία το 2013 από το Comedy Central), τότε οι συστάσεις είναι λίγο πολύ περιττές. Και τώρα λοιπόν, 5 χρόνια μετά το κόψιμο του Futurama, ο Groening επιστρέφει με νέα σειρά. Ο τίτλος αυτής Disenchantment και τηλεοπτικό σπίτι της το Netflix.

Οι πρώτες εικόνες του Disenchantment ήρθαν στην επιφάνεια την Τρίτη που ο Groening έσκασε μύτη στο Reddit του Netflix για να απαντήσεις σε ερωτήσεις και τα γνωστά. Έτσι λοιπόν πήραμε μια πληρέστερη εικόνα για την νέα σειρά, η οποία θα διαδραματίζεται στο fantasy μεσαιωνικό περιβάλλον της Dreamland. Εκεί είναι που θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες ενός τρίο που θα περιλαμβάνει την πριγκίπισσα Bean, το ξωτικό Elfo και τον δαίμονα Luci.

Δίπλα στον Groening θα είναι κι ο executive producer του Futurama, Josh Weinstein, ενώ το καστ θα περιλαμβάνει τις φωνές των Abbi Jacobson, Nat Faxon και Eric Andre. Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα του στην streaming πλατφόρμα στις 17 Αυγούστου. Στο μεταξύ, δείτε όλες τις πρώτες εικόνες από το Disenchantment εδώ από κάτω:

Best of internet