Quantcast

Brooklyn Nine-Nine: Ψηφίστε την καλύτερη στιγμή του αδικοχαμένου μπατσο-sitcom της καρδιάς μας

Αν και κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει να βρει νέα στέγη

11 Μαΐου 2018

Τα χθεσινοβραδινά μαντάτα ήταν δυσάρεστα, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες. Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox έκανε μια ανακοίνωση που μπήκε κατευθείαν στο πάνθεον των Μεγάλων Λάθος Αποφάσεων που αφορούν τα κοψίματα αγαπημένων σειρών. Φυσικά, η 20th Century Fox Television έχει στο παρελθόν λερώσει επανειλημμένα τη φωλιά της, ακυρώνοντας μεταξύ άλλων τα πολυλατρεμένα Firefly, Futurama και Arrested Development, αλλά και τα άκλαφτα πλην ποιοτικότατα The Critic και Undeclared. Η χτεσινή ανακοίνωση, λοιπόν, πρόσθεσε σ’ αυτήν την λίστα της ντροπής και το Brooklyn Nine-Nine.

Καθώς η σειρά βρίσκεται στην 5η σεζόν, με δυο ακόμα επεισόδια να απομένουν για να ολοκληρωθεί, η απόφαση του Fox να ακυρώσει το Brooklyn Nine-Nine παρά την μεγάλη απήχηση της σειράς σε κοινό και κριτική (αν και με μειωμένα τηλεοπτικά νούμερα τελευταία) είναι εν μέρει πλήγμα στην αφελή και κρετινίστικη πλην εθιστική και απολαυστικότατη τηλεοπτική κωμωδία. Φυσικά, οι δημιουργοί του Brooklyn Nine-Nine Dan Goor και Michael Schur έχουν γράψει πίσω τους ήδη πολλά χιλιόμετρα στην αμερικάνικη TV, έχοντας δημιουργήσει ή συνδημιουργήσει το Parks and Recreation, το The Good Place και την αμερικάνικη εκδοχή του The Office. Επιπλέον, η απίστευτη κωμική χημεία μεταξύ του διδύμου Andy Samberg και Andre Braugher, γνωστότερων από το Saturday Night Live και το Homicide: Life On The Street αντίστοιχα, ανέβαζε την σειρά ομολογουμένως σε άλλο επίπεδο.

Καθώς, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε αν το Brooklyn Nine-Nine θα βρει στέγη σε άλλη πλατφόρμα (με το Hulu και το Netflix να έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρον, προφανώς), μαζέψαμε τις 10 αγαπημένες μας στιγμές από την σειρά και καλούμε εσάς να ψηφίσετε χωρίς φόβο (αλλά με πάθος) την καλύτερη. Προειδοποιούμε, φυσικά, ότι θα ακολουθήσουν spoilers αν δεν έχετε δει τη σειρά.

194

Αυτό που τραγουδούσαν Backstreet Boys

88

Το καλύτερο από τα Halloween επεισόδια

72

Οι τίτλοι των sex tapes

69

Η αφάνα του Holt

54

TERRY LOVES YOGURT

51

Gina + κινητό = LFE

43

Η πρόταση γάμου

41

BONE

38

Το στοίχημα Jake και Amy

23

Η Rosa δεν χαμογελάει

Best of internet