Quantcast

Η 5η σεζόν Arrested Development έχει επίσημο trailer και επιστρέφει πολύ, πολύ σύντομα

Η οικογένεια Μπλουθ επιστρέφει για να συνεχίσει τις μπλουθιές

THE NERDSTREAM

8 Μαΐου 2018

Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε καλά καλά από τις δηλώσεις του  Mitch Hurwitz, δημιουργού του Arrested Development, και ήδη οι εξελίξεις έχουν κινηθεί με καταιγιστικό ρυθμό αγαπητοί και φίλες. Τι μας είχε πει ο Hurwitz; Ας τα θυμηθούμε. Πρώτον, ότι η 4η σεζόν, η οποία είχε αφιερώσει ένα επεισόδιο σε κάθε χαρακτήρα, θα κυκλοφορήσει τελικά σε διαφορετικό cut με όλα τα γεγονότα σε χρονολογική σειρά, όπως είχε προειδοποιήσει ο Hurwitz ήδη από το 2014. Όπερ και εγένετο την περασμένη Παρασκευή με τον τίτλο Arrested Development Season 4 Remix: Fateful Consequences.

Το δεύτερο, όμως, ήταν ότι στην ίδια ανακοίνωση ο Hurwitz αναφέρει ότι η 5η σεζόν θα έχει ημερομηνία κυκλοφορίας «σύντομα, πολύ σύντομα». Πόσο σύντομα ήταν τελικό αυτό; Υπερβολικά γρήγορα. Η ημερομηνία για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν ήρθε μαζί με το official trailer του Arrested Development, στο οποίο σημειωτέον πως βλέπουμε και τον Τζέφρι Τάμπορ να επιστρέφει ως πατριάρχης Bluth μετά την αποπομπή του από τη σειρά Transparent λόγω καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Δείτε λοιπόν το trailer και κρατήστε την αναπνοή σας μέχρι τις 29 Μαΐου που θα έχουμε ξανά Arrested Development στο Netflix.

Best of internet