Quantcast

Ανανεώθηκε ήδη για 3η σεζόν το The Handmaid’s Tale κι εμείς καλωσορίζουμε τα υπέροχα αυτά νέα

Και το Hulu διευρύνει το πρόγραμμά του με νέες σειρές

THE NERDSTREAM

3 Μαΐου 2018

Βέβαια, θα ήταν ψέμματα αν λέγαμε ότι μας εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη. Μπορεί χτες που η streaming υπηρεσία Hulu ανακοίνωσε την ανανέωση του The Handmaid’s Tale για 3η σεζόν να μην είχε κυκλοφορήσει καν το τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι πως η σειρά έχει καταφέρει να αποκτήσει μέχρι στιγμής τόση απήχηση και αποδοχή από κοινό και κριτική που ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα συνέχιζε να αποτελεί σταθερή αξία για το πρόγραμμα του Hulu.

Η δυστοπική σειρά του Bruce Miller, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Margaret Atwood (η οποία είδε πέρσι και το μυθιστόρημά της Alias Grace να μετατρέπεται σε μια υπέροχη μίνι-σειρά του δικτύου CBC), ήταν η πρώτη από streaming υπηρεσία που πήρε το βραβείο best drama στα Emmy, μαζεύοντας μεταξύ και βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες και τα Peabody. Παράλληλα, βέβαια, έχει τονιστεί επανειλημμένα πως πρόκειται για ένα από τα πιο πολιτικά επίκαιρα τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά προϊόντα της τελευταίας δεκαετίας.

Παρόλο που το Hulu, όπως και οι υπόλοιπες συνδρομητικές υπηρεσίες streaming σαν το Netflix και το Amazon, δεν δίνουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τηλεθέασης, η εταιρία δηλώνει πως η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν χτύπησε διπλάσια νούμερα σε σχέση με την πρώτη. Δυο μέρες νωρίτερα, δε, το Hulu ανακοίνωσε και την ανανέωση του συμβολαίου με τον δημιουργό της σειράς, Bruce Miller.

Παράλληλα, μαζί με την ανανέωση του The Handmaid’s Tale, το Hulu ανακοίνωσε και το υπόλοιπο πρόγραμμά του για την επόμενη περίοδο. Πέρα από τις σειρές που γνωρίζαμε ήδη ότι έρχονται και βασίζονται σε λογοτεχνικά έργα, όπως το Castle Rock του Στήβεν Κινγκ και το Catch-22 του Τζόζεφ Χέλερ, η υπηρεσία ανακοίνωσε επίσης μερικές ακόμα νέες αφίξεις. H σημαντικότερη από αυτές είναι η horror σειρά ανθολογίας με τίτλο Into the Dark, η οποία θα περιλαμβάνει 12 αυτοτελή επεισόδια μεγάλου μήκους με διαφορετικούς σκηνοθέτες και σεναριογράφους, ενώ η βάση για κάθε ένα από αυτά θα είναι μια αργία ή γιορτή του έτους, αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί επεισόδια για Halloween και Thanksgiving. Η σειρά, τέλος, ξεκινάει τον Οκτώβριο.

Best of internet