Quantcast

Έχουμε πλέον ημερομηνία για την επιστροφή του Preacher κι αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από την 3η σεζόν

Πανικός σε γη, παράδεισο, κόλαση κλπ

THE NERDSTREAM

10 Απριλίου 2018

Ναι, είναι γεγονός: οι Jesse Custer, Tulip και Cassidy επιστρέφουν – επιτέλους. Η δεύτερη σεζόν του Preacher ολοκληρώθηκε πανηγυρικά τον Σεπτέμβριο του 2017 και μόλις λίγες βδομάδες αργότερα το ανακοινώθηκε πως η σειρά ανανεώθηκε και θα επιστρέψει με 3ο κύκλο στο τηλεοπτικό δίκτυο AMC. Τώρα ξέρουμε, όμως, ότι η ημερομηνία είναι κοντά και είναι η 24η Ιουνίου. Τσάκ μπαμ δηλαδή. Έτσι γίνονται οι δουλειές, ούτε 10 μήνες μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Στον 3ο κύκλο του Preacher, λοιπόν, το τρελό παρεάκι που συναντήθηκε Angelville θα συνεχίσει ακάθεκτο την αλλόκοτη και βίαιη αναζήτησή του για τον Θεό, συναντώντας στο διάβα του αγγέλους, διαβόλους και άλλα πεζά καθημερινά πλάσματα. Η σειρά είναι βέβαια βασισμένη στο (κλασικό πια) ομώνυμο κόμικ των Garth Ennis και Steve Dillon, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται το αγαπημένο κλασμένο κωμικό ντουέτο των Seth Rogen και Evan Goldberg – με τον Sam Catlin να συνεχίζει να εκτελεί χρέη showrunner.

Πέρα από την ανακοίνωση της ημερομηνίας, το AMC έδωσε στη δημοσιότητα και τις εξής πρώτες κλεφτές ματιές από την 3η σεζόν, την οποία αναμένουμε με χαρακτηριστική ανυπομονησία.

 

Best of internet