Quantcast

O John Krasinski δηλώνει φουλ ψημένος για reunion του The Office

Και ποιοι είμαστε εμείς για να πούμε όχι άλλωστε

THE NERDSTREAM

29 Μαρτίου 2018

Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC έχει μεγάλα σχέδια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, απ’ ό,τι φαίνεται. Σύμφωνα με πλήθος σχετικών ρεπορτάζ, τα κεφάλια του σταθμού ψήνονται να αναβιώσουν διάφορες επιτυχημένες σειρές – με πρώτη και καλύτερη το The Office φυσικά. Ακόμα δεν έχει έρθει επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται. Και βέβαια, στη συζήτηση άρχισαν να μπαίνουν και αγαπημένοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς.

Αυτήν τη βδομάδα λοιπόν, ο John Krasinski, γνωστός για τον ρόλο του ως Jim Halpert στο The Office, μίλησε στο IndieWire με αφορμή τη νέα του ταινία, A Quiet Place, και δήλωσε ότι θα το έκανε μετά χαράς αν γινόταν επίσημη πρόταση από τη μεριά του NBC. Βέβαια, πρόσθεσε ότι αφού το φινάλε της σειράς ήταν ικανοποιητικό, θα προτιμούσε το NBC να μιμηθεί το παράδειγμα του βρετανικού The Office, δηλαδή να μαζέψει ξανά όλους τους χαρακτήρες για ένα χριστουγεννιάτικο special.

Όπως και να ‘χει, ο Krasinski τόνισε ότι θα αξιοποιούσε κάθε ευκαιρία για ένα reunion στην Dunder Mifflin, αφού σύμφωνα με τον ίδιο η εμπειρία της σειράς άφησε σ’ αυτούς και τους συμπρωταγωνιστές τους τις πιο γλυκιές αναμνήσεις. Και σε μας το ίδιο, John, και σε μας το ίδιο.

Best of internet