Quantcast

Cobra Kai: H τηλεοπτική επιστροφή του Karate Kid έχει το πρώτο της official trailer και φαίνεται γαμάτο, περιέργως

Άντε να δούμε

THE NERDSTREAM

22 Μαρτίου 2018

Ρε, αλήθεια, θα έπρεπε να μοιάζει μούφα αυτό το πράγμα, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Α ναι, ξεχάσαμε τα βασικά. Ήδη εδώ και κάποιους μήνες ξέραμε ότι ετοιμάζεται μια επιστροφή του Karate Kid (δηλαδή της απόλυτης 80s loser ιστορίας του Ντάνιελ Λαρούσο που συνόδευσε τόσα και τόσα μεσημέρια σαββατοκύριακου στα παιδικά μας χρόνια) με τη μορφή τηλεοπτικής σειράς για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας YouTube Red – κι είχαμε μάλιστα κι ένα πρώτο teaser. Ε τώρα έχουμε και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer.

H σειρά θα ονομάζεται Cobra Kai και θα λαμβάνει χώρα 34 χρόνια μετά τα την πρώτη ταινία και θα ξαναπιάνει το νήμα της κλασικής κόντρας μεταξύ Ντάνιελ και Τζόνι, με τον δεύτερο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και αμφότερους τους ηθοποιούς (William Zabka και Ralph Macchio) να επιστρέφουν.

ΟΚ, ας ξεκινήσουμε με μερικά στοιχειώδη πράγματα. Πρώτον, τα τρία sequels ήταν λίγο-πολύ σκατά. Δεύτερον, το remake του 2010 ήταν τελείως σκατά. Τρίτον, ας το παραδεχτούμε, ψηνόμαστε περισσότερο με τον Τζόνι σαν πρωταγωνιστή της νέας σειράς παρά με τον Ντάνιελ, μιας και θα πρόκειται για μια κατά βάση κωμωδία (αλλά όχι μόνο), φτιαγμένη από τους δημιουργούς του υπέροχα κρετινίστικου Harold and Kumar.

Μπορεί να έχουμε αρχίσει να κουραζόμαστε χάνοντας το μέτρημα από τις αμέτρητες 80s αναβιώσεις, αλλά μια τέτοια ειρωνική και απενοχοποιημένη επιστροφή στην κόντρα των 50χρονων πλέον Ντάνιελ και Τζόνι φαίνεται αρκούντως απολαυστική.

Δείτε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε χτες και αναμείνατε για την κυκλοφορία της σειράς στις 2 Μαΐου:

Best of internet