Quantcast

Ο Nick Offerman είναι ψημένος για ριγιούνιον Parks & Recreation

Κι εμείς το ίδιο

THE NERDSTREAM

15 Μαρτίου 2018

Είναι ένας από τους πιο αξιαγάπητους χαρακτήρες στην πρόσφατη ιστορία των τηλεοπτικών σειρών; Είναι ο μπαγάσας. Ο Nick Offerman υποδύθηκε τον Ron Swanson στο Parks & Recreation και μας χάρισε τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές και ατάκες που ακόμα είναι αδύνατον να μην συνεχίσει να μας στοιχειώνει κάθε φορά που βλέπουμε μπροστά μας αυγά και μπέικον.

Η σειρά που μας έκανε να ερωτευτούμε το Pawnee τελείωσε μόλις το 2015, βέβαια, αλλά ο Offerman εμφανίζεται ήδη πρόθυμος να το ξαναεπισκεφτεί στο άμεσο μέλλον. Συγκεκριμένα, στο φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ SXSW, όπου βρέθηκε για να προμοτάρει την νέα του ταινία Hearts Beat Loud, ο ηθοποιός σχολίασε την guest εμφάνισή του στην σειρά Will & Grace, όπου παίζει επίσης η σύζυγός του Megan Mullally – με την οποία είχαν δώσει ουκ ολίγες φορές ρεσιτάλ στο Parks & Rec.

Εκεί λοιπόν ήταν που ο Offerman δήλωσε πως, μιας και αυξάνονται πλέον οι σειρές που επιστρέφουν ξανά στην τηλεόραση, “ίσως υπάρξει διάθεση να ξαναφέρουν πίσω και το Parks and Recreation”. Συμπλήρωσε βέβαια ότι αυτό θα εξαρτιόταν από τον Mike Schur και την Amy Poehler, αλλά αν μη τι άλλο ο ίδιος θα ήταν πολύ πρόθυμος να συμμετάσχει.

Μακάρι να γίνει, αλλά ας μην κρυβόμαστε: αυτό που θέλουμε πραγματικά είναι μια solo σειρά Ron Swanson.

Best of internet