Quantcast

Τον ολυμπιονίκη στο curling φαίνεται πως είχαν, επίσης, προβλέψει οι Simpsons

Οχτώ χρόνια πριν ήξεραν ακριβώς ποιος θα είναι ο νικητής του πιο ακατάληπτου αθλήματος στους πιο σταπαπάριαμας ολυμπιακούς αγώνες

THE NEWSROOM

25 Φεβρουαρίου 2018

Μετά την υποτιθέμενη εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και την εξάπλωση του Έμπολα, το καλτ που θέλει την τηλεοπτική σειρά The Simpsons να προβλέπει το μέλλον φαίνεται ότι ενισχύεται απο το γεγονός οτι ότι έπεσε μέσα και στην πρόβλεψη που είχε κάνει για τη νίκη της αμερικανικής ομάδας στο αγαπημένο μας άθλημα, το curling.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο «Boy Meets Curl» ο Χόμερ και η Μαρτζ φτιάχνουν μία ομάδα curling και κατεβαίνουν στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του 2010, στο Βανκούβερ.

Στο επεισόδιο αυτό, η αμερικανική ομάδα θα νικήσει τη Σουηδία και, κάπως έτσι, θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα, ό,τι ακριβώς δηλαδή έπαιξε και σήμερα, οχτώ χρόνια μετά την προβολή του επεισοδίου, στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Νότια Κορέα.

TOPSHOT – USA’s John Shuster celebrates a point during the curling men’s gold medal game between the USA and Sweden during the Pyeongchang 2018 Winter Olympic Games at the Gangneung Curling Centre in Gangneung on February 24, 2018. / AFP PHOTO / WANG Zhao (Photo credit should read WANG ZHAO/AFP/Getty Images)

Για τις ανάγκες του επεισοδίου, ο σκηνοθέτης, Chuck Sheetz, είχε επισκεφτεί τότε μία λέσχη curling, για να είναι όσο περισσότερο ακριβής γίνεται στην απεικόνιση του αθλήματος που ελάχιστοι καταλαβαίνουν πως παίζεται και ακομα λιγότεροι ενδιαφέρονται να μάθουν.

 

Best of internet