Quantcast

Η νέα Netflix σειρά «Everything Sucks!» θέλει να γίνει το Stranger Things των 90s

Έχει για όλους παιδιά μην σπρώχνεστε

THE NERDSTREAM

7 Φεβρουαρίου 2018

Το μεγάλο κυνηγητό για την ανάδειξη του επόμενου Stranger Things ξεκίνησε. Ρίξτε παιδάκια, ρίξτε νοσταλγία, ρίξτε δράμα, κωμωδία, ό,τι έχετε. ΟΚ, αν νιώθετε ότι γκώσατε λίγο με τα 80s ή δεν τα προλάβατε και τόσο πολύ αφού μεγαλώσατε στα 90s, το Netflix έχει για όλους στην καβάτζα του. Η επόμενη σειρά του λοιπόν, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου, είναι το Everything Sucks! και στοχεύει κατευθείαν στο κοινό της ψιλο-απροσδιόριστης κατηγορίας των millenials.

Αν μεγαλώσατε με Nirvana στο walkman και dial-up internet ήχους στο δωμάτιο, η νέα σειρά του Netflix εγγυάται να σπάσει το νοσταλγόμετρο. Με βάση τα όσα βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε χτες, το Everything Sucks! θα είναι μια coming-of-age ιστορία με στοιχεία teenage κωμωδίας και οικογενειακού δράματος, η οποία θα κεντράρει σε μια παρέα geek πιτσιρικίων από το AV Club του σχολείου τους στην πόλη Boring (νο κίντινγκ) το 1996.

Δεν προδικάζουμε, η σειρά μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλή. Αλλά έχει ενδιαφέρον ότι το Netflix δεν αφήνει καν τους άλλους να προλάβουν να αντιγράψουν τις σειρές του.

Best of internet