Quantcast

Έρχεται νέα σειρά Κόναν ο Βάρβαρος με συντελεστές του Game Of Thrones

Ήδη βρίσκεται στα σκαριά από την Amazon Studios

THE NERDSTREAM

6 Φεβρουαρίου 2018

Όλοι ψάχνουν το επόμενο Game of Thrones. Αυτή είναι η φάση στα fantasy τηλεοπτικά πράγματα, ειδικά εφόσον η ψιλο-πετυχημένη μωρέ τηλεοπτική φτάνει στο τέλος της την ερχόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής επικεφαλής της κούρσας φαίνεται να είναι η streaming υπηρεσία Amazon, η οποία πέρσι πλήρωσε τα κέρατά της προκειμένου να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Lord of the Rings και να το μετατρέψει στην επόμενη fantasy σειρά-blockbuster.

Τα κεφάλια της Amazon, λοιπόν, συνεχίζουν να αποφεύγουν τα μεγάλα ρίσκα και να επιλέγουν γνωστούς κι αγαπημένους τίτλους, αφού ανακοινώθηκε πως ετοιμάζουν ένα νέο τηλεοπτικό reboot του Κόναν του Βάρβαρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν πριν μερικές ώρες στη δημοσιότητα, οι συντελεστές της νέας σειράς είναι δοκιμασμένοι ήδη σε εγγυημένα τηλεοπτικά πράγματα. Δημιουργός της είναι ο Ryan Condal, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος για το sci-fi drama Colony και στην θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Warren Littlefield των Fargo και The Handmaid’s Tale. Ακόμα πιο ενδιαφέρον γεγονός είναι όμως το ότι στην σκηνοθετική καρέκλα θα βρίσκεται ο Miguel Sapochnik, δηλαδή ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από μερικά εξαιρετικά επεισόδια Game of Thrones, όπως το Battle of the Bastards και το Hardhome, κι οποίος επίσης σκηνοθέτησε την πρεμιέρα του φρεσκότατου Altered Carbon.

Βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών, η νέα σειρά Κόναν θα είναι ένα origin story του αγαπημένου ήρωα, το οποίο θα παραμένει πιστό στο πρωτότυπο υλικό των ιστοριών του συγγραφέα Robert E. Howard. Θεωρούμενος ως πατέρας της sword & sorcery λογοτεχνίας, ο Howard δημιούργησε τον χαρακτήρα του Κόναν του Βάρβαρου το 1932 για τις ιστορίες που δημοσίευε σε δημοφιλή pulp έντυπα της εποχής όπως το Weird Tales.

Φυσικά, ο Κόναν έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές σε βιβλία, comics, video-games, cartoons, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, με εμβληματικότερη την αξέχαστη ενσάρκωσή του από τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στην ομώνυμη ταινία του John Milius από το 1982. Στην τηλεόραση ο Κόναν είχε κάνει την πιο διάσημη εμφάνισή του στην σειρά Conan the Adventurer στα 90s, όταν μεσουρανούσαν οι σειρές τύπου Ηρακλής και Ζήνα.

Δεδομένου του τραγικά αποτυχημένου κινηματογραφικού reboot με τον Jason Momoa το 2011, αλλά και του προσφάτως ακυρωμένου project Legend of Conan, ελπίζουμε ότι το επιτελείο της Amazon θα αποφύγει τις μπανανόφλουδες και θα μας δώσει ξανά τον Κόναν που αγαπήσαμε.

Best of internet