Quantcast

Ο Μίκαελ Χάνεκε θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά τηλεοπτική σειρά στα 75 του

Προς έκπληξη κανενός το concept θα είναι δυστοπικό

Κορίνα Πετρίδη

30 Ιανουαρίου 2018

Μετά από 10 τηλεταινίες και μία μίνι σειρά δύο επεισοδιών, ο 75χρονος πια Μίκαελ Χάνεκε επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά με μία ολοκληρωμένη σειρά 10 επεισοδίων που θα φέρει τον τίτλο «Kelvin’s Book».

«Μετά από 12 ταινίες και 10 τηλεταινίες ήθελα να πω για μία φορά μία μεγαλύτερη ιστορία», είπε χαρακτηριστικά ο αυστριακός σκηνοθέτης.

Tο «Kelvin’s Book» τοποθετείται σε ένα δυστοπικό, όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου μία ομάδα νέων θα χρειαστεί να κάνουν αναγκαστική προσγείωση έξω από τη χώρα τους. Εκεί θα τους αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο της «πατρίδας» τους.

Όπως διαβάζουμε, η σειρά θα είναι αγγλόφωνη , θα κάνει πρεμιέρα το 2019 και θα φέρει την υπογραφή της UFA Fictions, μέρος της FremantleMedia.

Ο Νίκο Χόφμαν, εκπρόσωπος της FremantleMedia δήλωσε για τη νέα δουλειά του Χάνεκε:

«Δεν υπάρχει σύγχρονος σκηνοθέτης που να με έχει συγκινήσει και εμπνεύσει τόσο, όσο ο Μίκαελ Χάνεκε. Το “Kelvin’s Book” είναι μια εξαιρετικά πλούσια, συναρπαστική και φιλόδοξη ιστορία. Με επίκαιρα ζητήματα και με έναν προβληματισμό για την ψηφιακή εποχή μέσα στην οποία ζούμε. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή γι’ αυτό το πρότζεκτ».

 

Best of internet