Quantcast

Κυκλοφόρησε το trailer της πέμπτης σεζόν Silicon Valley

Η σειρά με πρωταγωνιστές μερικούς software developers της California επανέρχεται στην ΤV χωρίς έναν γνωστό πρωταγωνιστή της

THE NERDSTREAM

10 Ιανουαρίου 2018

Επιβεβαιώθηκε πως τo “Silicon Valley”, της κωμικής σειράς της HBO με πρωταγωνιστές τους developers μιας startup εταιρείας στην Καλιφόρνια φαίνεται πως θα είναι ακόμη μαζί μας για μια ακόμη (πέμπτη) σεζόν. Η εταιρεία παραγωγής κυκλοφόρησε το trailer της νέας σεζόν, από την οποία θα απουσιάζει για πρώτη φορά ο Erlich Bachman του T.J. Miller, ενώ ο Richard (Thomas Middleditch) είναι πλέον ο διευθυντής μιας εταιρείας 50 ατόμων, με ό,τι αυτό μπορεί να υπόσχεται για την πλοκή της εξαιρετικής κωμικής σειράς.

Η απουσία του Erlich είναι φανερή στο trailer και τονίζεται από το ότι το διαμέρισμα του καταλαμβάνεται μετά χαράς από τον Jian Yang με τη φράση “this is my incubator now”. Η ΗΒΟ είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του Miller από τη σειρά μιλώντας για μια κοινή απόφαση, αν και σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε δημιουργικές διαφορές από τον σκηνοθέτη.

Όχι πως τον χάλασε κιόλας, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί η συμμετοχή του στο cast του Deadpool 2. Κριτικοί και κοινό ανησυχούσαν για το τι θα απογίνει η σειρά χωρίς έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες της, αν και μετά τις πρόσφατες κατηγορίες προς το άτομο του για σεξουαλική παρενόχληση, οι παραγωγοί της σειράς μάλλον μπορούν να αισθάνονται ανακουφισμένοι.

Δείτε το trailer:

 

Best of internet