Quantcast

Τη νέα σεζόν του Game of Thrones θα αναλάβουν οι πιο αιματοβαμμένοι σκηνοθέτες του

Σχεδόν όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου γυριστούν από τους σκηνοθέτες του Red Wedding και του Battle of the Bastards

THE NERDSTREAM

20 Δεκεμβρίου 2017

Όπως όλοι ξέρουμε, το Game of Thrones έχει πάντα τον τον τρόπο τους να μας εντυπωσιάζει με τις ποσότητες αίματος, σεξ και δράκων που μπορεί να σερβίρει. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο ανησυχούσατε για το αν θα μπορέσει η επερχόμενη 8η σεζόν να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, μπορείτε να ησυχάσετε γνωρίζοντας πως η παραγωγή της σειράς έχει ήδη διαλέξει τους κατάλληλους ανθρώπους από τους 6 που έχουν δουλέψει γι’αυτή μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Winds of Winter.

Κι αυτό γιατί ακόμη κι αν έχουμε αρκετό καιρό ακόμη μέχρι το 2019 που θα προβληθεί, πλέον γνωρίζουμε το ποιοι θα είναι οι σκηνοθέτες των επίμαχων επεισοδίων και τα ονόματά τους υπόσχονται αυτό που θέλει κάθε φαν της σειράς: αμέτρητες μάχες και θανάτους. Η καλύτερη εγγύηση γι’αυτό είναι η παρουσία των σκηνοθετών που γύρισαν δύο από τα πιο διαβόητα επεισόδια της σειράς, δηλαδή τα The Winds of Castamere (The Red Wedding) και Battle of the Bastards.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες λοιπόν ο David Nutter, ο άνθρωπος πίσω από το Red Wedding θα γυρίσει τα Επεισόδια 1,2 και 4, ενώ τα 3 και 5 θα τα αναλάβει ο Miguel Sapochnik του Battle of the Bastards. Με το 6ο και τελευταίο επεισόδιο θα ασχοληθούν οι ίδιοι οι αρχηγοί της σειράς David Benioff και Dan Weiss, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι θα γίνει ο χαμός.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Sapochnik συγκεκριμένα έχει μια ειδικότητα ξεχωριστή ακόμη και γι’αυτή τη σειρά όπου μια ολόκληρη γενιά κατοίκων του Westeros έχει ξεκληριστεί. Η έφεση του Miguel Sapochnik είναι οι μεγάλες μάχες, όπως αποδεικνύει το βιογραφικό του ενός GoT που περιλαμβάνει τα Hardhome, αλλά και το επικό τελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν, The Winds of Winter. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μπορούμε να περιμένουμε πολύ και επεισοδιακό θανατικό στα επεισόδια που έχει αναλάβει.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα όμως, το γεγονός ότι πρόκειται για το φινάλε μαζί με το ότι οι δημιουργοί της σειράς θα κάτσουν ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα της 4ης σεζόν, δείχνει πως κι εκεί κάτι έχουν στο μυαλό τους. Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό δηλαδή από τη σειρά που έκλεισε την τελευταία της σεζόν με έναν τεράστιο παγωμένο ζόμπι δράκο να πετάει προς το Νότο.

 

Best of internet