Quantcast

Επιστρέφει το Τhe Office με το original cast

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη σεζόν 2018-2019 και θα περιλαμβάνει παλιούς και νέους χαρακτήρες

THE NERDSTREAM

20 Δεκεμβρίου 2017

Το αγαπημένο The Office ετοιμάζεται να αναστήσει από τους νεκρούς το δίκτυο ΝΒC, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤVLine. Η ολική επαναφορά στης σειράς θα είναι στο ίδιο γνώριμο περιβάλλον, δηλαδή στα γραφεία της εταιρείας Dunder Mifflin στο Scranton της Pennsylvania, ενώ θα περιλαμβάνει παλιούς και νέους χαρακτήρες.

Δυστυχώς για τους φανς, ο Steve Carell, ο οποίος βρέθηκε στο ρόλο του μάνατζερ Michael Scott για επτά σεζόν δε θα παίζει στη νέα σειρά και αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του. Το νέο Office προγραμματίζεται για τη σεζόν 2018/2019 και μέχρι στιγμής το NBC δεν έχει σχολιάσει ή επιβεβαιώσει τίποτε από όλα αυτά.

Ο πρόεδρος του NBC Bob Greenblatt έχει ήδη πει πρόσφατα πως ανάμεσα στις σειρές που θα ήθελε να αναβιώσουν είναι και το The Office. Όπως είχε δηλώσει στο Deadline:

Έχω μιλήσει με τον Greg (σσ: Daniels, o δημιουργός της σειράς τέσσερις φορές) τα τελευταία χρόνια. Πάντα λέγαμε “ίσως κάποια στιγμή, αλλά όχι ώρα“. Υπάρχει σίγουρα μια ανοιχτή πρόσκληση, αλλά δεν έχουμε κάτι να συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αν θελήσει να το κάνει, θα το έκανα.”

Το NBC πάντως τα έχει πάει πολύ καλά με το revival του Will & Grace, το οποίο μεταξύ άλλων έχει πολλαπλές υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες. Άλλο ένα revival τέτοιου τύπου μπορεί να τους φαίνεται πολύ πιο ψηστικό αυτή τη στιγμή.

Best of internet