Quantcast

Το Netflix από σήμερα βγαίνει και στα Ελληνικά (με σαφείς επιρροές Αλέξη Τσίπρα)

Πόνεσαν τα μάτια μας με τον Ελληνικό κατάλογο της υπηρεσίας streaming

Χρήστος Πρόεδρος

12 Δεκεμβρίου 2017

Το Netflix μπορεί να είχε έρθει εδώ και καιρό σε Έλληνες χρήστες, αγαπητοί φίλοι, αλλά είναι μόλις λίγες μέρες που έχει έρθει πραγματικά στην Ελλάδα. Ωστόσο, ενώ πάνε ήδη κάμποσοι μήνες που οι υπότιτλοί του μιλάνε Ελληνικά, απ’ ό,τι φαίνεται η εταιρία αποφάσισε να το γυρίσει full on στην Ελληνική Γλώσσα.

Όπως αναφέρει η εταιρία σε μια ανακοίνωσή της, η υπηρεσία πλέον ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΛΟΓΟ προσφέρει το μενού του περιεχομένου της με μεταφρασμένες με τις αγαπημένες σας σειρές όπως τον Μαύρο Καθρέφτη, το Master στο τίποτα, το ΣΚΟΤΑΔΙ,  και το Μηχανοργάνωση για κλάματα (IT Crowd).

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της υπηρεσίας:

“Πάντα γνωρίζαμε ότι το ελληνικό κοινό ‘διψούσε’ για σπουδαία ψυχαγωγία”, ανέφερε ο Jonathan Friedland, Διευθυντής Επικοινωνίας του Netflix. “Τώρα το ξέρουμε με βεβαιότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία Netflix στην Ελλάδα, που θα συνεχίσει να ενισχύεται με υπέροχες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, τόσο από εδώ, όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο”.

Η υπηρεσία προσφέρει επίσης κλασικές αμερικανικές σειρές, όπως τα: Πάρε τον Σολ, Επιζών της Επόμενης Μέρας, Σταρ Τρεκ, Suits, Ο Φλας, Dexter, Peaky Blinders, Pretty Little Liars, Breaking Bad, Gravity, Transformers, Οι Μαχητές των Δρόμων, Οι Άντρες με τα Μαύρα, Άνθρωπος από Ατσάλι και The Tourist.

Με ένα γρήγορο πέρασμα βρήκαμε αυτά και μας βγήκαν τα μάτια:

 

Παράξενα Πράγματα, Κοστούμια, Μυαλοκυνηγός, είναι μερικές από τις σειρές που ανυπομονούμε να ξεκοκαλίσουμε στο custumised Ελληνικό Netflix.

Best of internet