Quantcast

To trailer για το πρώτο καινούριο επεισόδιο Black Mirror είναι τόσο αγχωτικό όσο περιμένετε

Η δυστοπία αυτή τη φορά είναι η αλλόκοτη εξέλιξη της σχέσης μιας μητέρας με την κόρη της

THE NERDSTREAM

27 Νοεμβρίου 2017

Δεν ξέρουμε τα αισθήματα που τρέφετε για το Black Mirror, αλλά του αξίζει αναγνώριση για μια μεγάλη επιτυχία του: έχει κάνει το όνομά του συνώνυμο με τη φουτουριστική δυστοπία της και της απάνθρωπης τεχνολογίας, με αποτέλεσμα η “κατάσταση τύπου Black Mirror” να ανήκει στην καθομιλούμενη πλέον. Το trailer της τέταρτης σεζόν της βρετανικής σειράς συνεχίζει αδυσώπητα στο ίδιο μοτίβο, προς έκπληξη κανενός.

To κλιπάκι που το Netflix κυκλοφόρησε το Σάββατο για το το πρώτο επεισόδιο (με τίτλο “Archangel” και σκηνοθεσία από τη Jody Foster) του νέου κύκλου έχει να κάνει με την αγάπη μιας μητέρας για την κόρη της, αλλά με τον τρόπο που θα έπιανε το Black Mirror κάτι τέτοιο. Μια μόνη μητέρα ζει με την αξιαγάπητη κορούλα της σε ένα συμπαθητικό προάστιο αγαπημένες αλλά η μικρή χάνεται μια μέρα από την παιδική χαρά και η μάνα της την ψάχνει απεγνωσμένα μαζί με τους γείτονες.

Η ανωμαλία θα ξεκινήσει αφού τη βρουν, καθώς η μητέρα μετά από αυτή την εμπειρία θα την πάει για μια περίεργη πειραματική θεραπεία. Η εικόνα ενός γιατρού να κάνει μια ένεση στους κροτάφους της μικρής μαζί με τη μυστηριώδη φράση “το κλειδί για να είσαι καλός γονιός να ο έλεγχος” δίνει τον τόνο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Σε ότι αφορά την ίδια τη σειρά, η τέταρτη σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της σύντομα αλλά χωρίς κανείς να ξέρει αν αυτό θα είναι τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά ή κάποια στιγμή το νέο έτος, καθώς δεν έχει γίνει σχετική ανακοίνωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η σειρά δε θα σταματήσει ποτέ να μας ανησυχεί.

Best of internet