Quantcast

Στο ακυκλοφόρητο πρώτο επεισόδιο – πιλότο του Game of Thrones ο Jon Snow ήταν κυριλέ

Σύμφωνα με τον Κιτ Χάρινγκτον η πρώτη εκδοχή του γνωστού μονίμως στραβωμένου ήρωα περιλάμβανε περούκα και ένα καλό ξύρισμα

THE NERDSTREAM

26 Οκτωβρίου 2017

Κι όμως ο Κιτ Χάρινγκτον δεν προοριζόταν από την αρχή να είναι ο βαρύς άντρας με την έντονη τριχοφυΐα που γνωρίσαμε. Σε μια συνέντευξη στον Guardian, o πασίγνωστος ηθοποιός δήλωσε ότι αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που δεν είχαν βγει καθόλου σωστά στο πρώτο επεισόδιο – πιλότο που είχε γυρίσει για το Game of Thrones, με αποτέλεσμα να ξαναγυριστεί πολύ διαφορετικό.

Το όλο ύφος του επεισοδίου δεν κατάφερνε να πιάσει το στυλ της ηπείρου του Westeros. Όπως είπε ο ηθοποιός για τους δημιουργούς της σειράς Γουάις και Μπένιοφ:

“Έκαναν πολλά λάθη. Δεν έμοιαζε σωστό, δεν είχε σωστό feeling, δεν είχε τίποτε διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα.”

Ο Τζον Σνόου του χαμένου πιλότου πχ φόραγε περούκα και ήταν τελείως ξυρισμένος (στο πρόσωπο), κάτι το οποίο έμοιαζε τελείως διαφορετικό με το τουλάχιστον ατημέλητο που ξέρουμε. Ο Χάρινγκτον πρόσθεσε επίσης πως όλοι οι παρόντες συντέλεστες δεν πίστευαν και πολύ πως η σειρά θα πάει καλά, όπως δήλωσε:

“Δεν ξέραμε αν θα ξεκινούσε καν και δεν ξέραμε αν επρόκειτο να είναι καθόλου καλό. Όμως ήταν η HBO και η τηλεόραση των ΗΠΑ, οπότε έμοιαζε με τρομερή κατάσταση.”

 

Μάλλον οι παραγωγοί της σειράς το κατάλαβαν και οι ίδιοι, καθώς στο δεύτερο γύρισμα προσπάθησαν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Αυτή ήταν που έδωσε στους χαρακτήρες και το setting τη γνωστή ωμή αισθητική, η οποία είναι και η μόνη που ταιριάζει με τα γεμάτα σφαγές, βιασμούς και πλεκτάνες βιβλία της σειράς του Μάρτιν.

Ελάχιστοι (ούτε καν ο ίδιος ο Χάρινγκτον) έχουν δει εκείνο τον παλιό πιλότο. Δήλωσε όμως πως οι Γουάις και Μπένιοφ το χρησιμοποιούν για να τον εκβιάσουν χιουμοριστικά:

“Λένε πως αν ποτέ τους τσαντίσω πάρα πολύ, θα το βγάλουν στο Υοutube. Κάθε τόσο μου στέλνουν ένα screenshot σαν απειλή.”

 

Εμείς πάντως θα πεθαίναμε να το δούμε το συγκεκριμένο επεισόδιο. Αν μη τι άλλο, να ένας πολύ ταιριαστός στόχος για τους διάφορους hackers που κυνηγάνε τη σειρά αντί να προσπαθούν να μας κάνουν spoilers.

 

Best of internet