Quantcast

Έχεις κάθε λόγο να είσαι ενθουσιασμένος με το νέο τρέηλερ της sci-fi σειράς «Electric Dreams»

10 διηγήματα του Φίλιπ Ντικ σε μια τηλεοπτική σειρά που κλείνει το μάτι στους θαυμαστές του Black Mirror

Χρήστος Πρόεδρος

9 Οκτωβρίου 2017

Ευχάριστα είναι τα νέα για όλους όσοι απολαμβάνουν μια καλή sci-fi δυστοπία made in Britain, αγαπητοί φίλοι. Η αναμονή για τα καινούρια επεισόδια Black Mirror μπορεί να γίνεται όλο και πιο βασανιστική, ευτυχώς έρχεται μια καινούρια σειρά να μας απαλύνει τον πόνο και με το παραπάνω. Πιστό στο αλλόκοτο, δυστοπικό όραμα του Αμερικανού συγγραφέα Φίλιπ Κ. Ντικ, το Electric Dreams είναι μια σειρά ανθολογίας 10 επεισοδίων βασισμένη σε μικρές ιστορίες του Φίλιπ Ντικ και έρχεται σε ένα πολύ καλό timing, μιας και το καινούριο Blade Runner μόλις βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η σειρά του Amazon παίζεται ήδη στην Βρετανία από τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να προβληθεί ολόκληρη στο Amazon Prime μέσα στο 2018. Μάλιστα τώρα απέκτησε ένα trailer το οποίο παρουσιάστηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης και στο οποίο βλέπουμε ένα πλούσιο cast και διάφορα στοιχεία που μας θυμίζουν το Black Mirror, οπότε εάν προσθέσεις στην εξίσωση και τον Φίλιπ Ντικ, τότε έχεις κάθε δίκιο να είσαι ενθουσιασμένος.

Την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς υλοποιεί η Sony Pictures TV, με παραγωγούς τους Ρόναλντ Ντ. Μουρ, Μάικλ Ντίνερ και τον ηθοποιό Μπράηαν Κράνστον του Breaking Bad, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων και οι Στιβ Μπουσέμι, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Αννα Πάκουιν, Γκρεγκ Κινίαρ, Βέρα Φαρμίγκα, Τζούνο Τεμπλ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Τέρενς Χάουαρντ.

 

Best of internet