Quantcast

Η παραγωγή του Game Of Thrones ετοιμάζεται να γυρίσει πολλά εναλλακτικά φινάλε

Με τον φόβο των spoilers και των διαρροών που μαστίζουν τις δημοφιλείς σειρές τα τελευταία χρόνια

THE NERDSTREAM

14 Σεπτεμβρίου 2017

Τα spoilers είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που βασανίζουν τόσο τους θεατές του Game of Thrones, όσο και την παραγωγή. Όταν οι θεατές πρέπει να φυλάγονται από το ποστ στο facebook που θα τους χαλάσει το βράδυ, η παραγωγή πρέπει να προσέχει να μην υπάρξουν διαρροές, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς.

Το να μην υπάρξουν διαρροές γίνεται πολύ δύσκολο όμως όταν στα γυρίσματα συμμετέχουν άπειροι επαγγελματίες και ντόπιοι της κάθε τοποθεσίας, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής αποφάσισαν να το κάνουν με ένα δοκιμασμένο τρόπο. Για την 8η σεζόν, θα γυριστούν πολλά διαφορετικά φινάλε, με σκοπό ακόμη κι αν διαρρεύσει ένα ή περισσότερα, να μη μπορεί να εξακριβωθεί ποιο θα είναι αυτό μέχρι να παίξει η σειρά στην τηλεόραση.

Την είδηση, η οποία κυκλοφορούσε σα φήμη καιρό τώρα επιβεβαίωσε ο πρόεδρος προγράμματος της HBO Casey Bloys. Αυτό συνέβη στα πλαίσια συζήτησης που είχε μαζί με φοιτητές από το Moravian College.

Aναλυτικά τα λόγια του Casey Bloys:

«Γνωρίζω πως στο Game of Thrones για το φινάλε, θα γυρίσουν πολλαπλές εκδοχές ώστε κανείς να μην ξέρει τι θα συμβεί. Πρέπει να το κάνεις αυτό σε ένα μεγάλης διάρκειας σόου. Επειδή όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το μαθαίνει. Οπότε θα γυρίσουν διάφορες εκδοχές ώστε να μην υπάρχει οριστική απάντηση μέχρι το τέλος»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, με αυτό τον τρόπο είχε αντιμετωπιστεί το ίδιο πρόβλημα σε σειρές όπως τα Breaking Bad, The Sopranos και Dallas. Από την άλλη βέβαια, μπορεί απλά να φάμε 10 διαφορετικά σπόιλερς για την ίδια σκηνή. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

 

Best of internet