Quantcast

Άσχετο αλλά πόσο τρόμπας είσαι ρε Theon Greyjoy;

Επίσης τι σημαίνει για τα επτά βασίλεια το καινούριο όνομα του Jon Snow και τι μπορεί να ειπώθηκε μεταξύ Tyrion και Cersei

Κώστας Αρβανίτης

29 Αυγούστου 2017

Καθώς φαίνεται μάλλον όλοι έχουμε πλέον δει, λοιπόν, το επεισοδιακό (…) επεισόδιο 7 της 7ης σεζόν του Game of Thrones και όλοι έχουμε να πούμε κάτι γι’αυτό. Πριν καταθέσετε όλοι τα σχόλια σας για τη μεγαλειώδεστερη μίξη παγωμένων ζόμπι, σεξ και δράκων εκεί έξω θα θέλαμε να μοιραστούμε τα δικά μας, όπως τα φιλοσοφήσαμε στον ύπνο μας χτες το βράδυ.

Πόσο σημαντικό είναι ότι ο ήρωας που δεν ψήνεται να κάνει τον ήρωα λέγεται Aegon Targaryen;

Μάλλον πολύ σημαντικό, πρώτα από όλα γιατί κάνει τη φάση JonDaenerys τη χαρά κάθε οπαδού του incest porn (ναι, υπάρχουν κι αυτοί εκεί έξω). Δεύτερον γιατί ο ερωτύλος μπάσταρδος του Βορρά αποδεικνύεται ότι από αδέσποτος λύκος ξαφνικά γίνεται πολεμιστής από καλή οικογένεια, αν μπορούμε τέλος πάντων να πούμε την οικογένεια Targaryen καλή. Τρίτον, γιατί όπως έδειξε ήδη η σειρά, σαν Targaryen μπορεί να γίνει κι αυτός φιλαράκι με τους δύο πλέον δράκους, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Τέταρτον γιατί αν θυμάστε καλά το παραμυθάκι της φωτιάς και του πάγου, ξαφνικά βρισκόμαστε να έχουμε 2/3 κεφάλια του δράκου, τα οποία μάλιστα κάνουν σεξ μεταξύ τους. Πέμπτον και αρκετά σημαντικό εδώ που τα λέμε, ξαφνικά με μια γρήγορη έρευνα, ανακαλύπτουμε ότι ο Jon Snow – Aegon Targaryen ξαφνικά είναι ο νόμιμος ( όχι ότι έχει φοβερή σημασία στο Westeros) διάδοχος του Mad King και σαν άντρας έχει πιο καλό χαρτί στη σειρά διαδοχής από την ξανθιά. Με δυο λόγια, μπορεί να διεκδικήσει κι αυτός τα επτά βασίλεια σαν άνθρωπος του Βορρά και συνονόματος του Aegon του Κατακτητή. How cool is dat;

Τι σκατά μπορεί να είπαν ο Tyrion και η Cersei πριβέ;

Μάλλον τίποτε σημαντικό, κρίνοντας από το φινάλε όπου η Cersei ήταν απλά ο εαυτός της, πιο αποτυχημένα βέβαια αυτή τη φορά μιας και ο μόνος άνθρωπος που δε θα την πούλαγε για ένα πιάτο φακές την έκανε για να πολεμήσει παγωμένα ζόμπι. Αν θέλουμε να το αναλύσουμε σώνει και ντε, μάλλον πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις χειρότερες κατάρες που μπορούσαν να σκεφτούν.

Μετά κουράστηκαν, αποφάσισαν να εξαπατήσουν ο ένας τον άλλο με τη χρήση του ΛΟΥΤΡΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ και στο τέλος έφυγαν. Ο νάνος για κάποιο λόγο φαίνεται να το πίστεψε, η έτερη ξανθιά πάλι μετά από όλα αυτά φαίνεται πως συνεχίζει να έχει το συναισθητικό εύρος μιας κόμπρας.

Αν ο Night King χρειάζεται δράκο για να ρίξει το τείχος τότε γιατί είχαν χεστεί όλοι πάνω τους έτσι κι αλλιώς;

Παρότι το θέμα του ερπετού – ανεμιστήρα με τον αρχικακό πάνω του να γκρεμίζει το Τείχος ήταν αρκετά ψαρωτικό, δημιουργείται το εξής ερώτημα: Αν δεν έκανε εμμέσως delivery το δράκο η Daenerys στους White Walkers για να το κάνουν δρακοζόμπι, ποιο ήταν το cunning plan του Night King για να εξαφανίσει την ανθρωπότητα;

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, το σχέδιο με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας θα ήταν να παίξει Τέτρις με τα άμυαλα ζόμπι, χρησιμοποιώντας τα για να στήσει μια σκαλωσιά ελπίζοντας ότι εκείνη την ώρα σκοπιά θα φυλάει ο Tormund με τη Brienne.

Πόσο τρόμπας είναι ο Theon Greyjoy και γενικά γιατί υπάρχει;

H ιστορία του Theon Greyjoy είναι ένα πολύ σημαντικό ντοκιμαντέρ με θέμα “Ποσό ολοκληρωτικά άχρηστος και θλιβερός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;“. O πειρατής της συμφοράς έχει καταφέρει να προκαλέσει λύπηση με το πόσο χάλια και fail είναι η ζωή του – αν τον βλέπαμε να ζητιανεύει στην άκρη του δρόμου δε θα του αφήναμε λεφτά για να μην τα χάσει μόνος του.

Αυτή τη φορά ο αρχιάχρηστος πήρε κάποιες αποφάσεις (ας τις ονομάσουμε αποφάσεις της νέας σεζόν) να μην είναι τόσο άθλιος και κακομοίρης και για αρχή να πάει να σώσει την αδερφή του από τον ουρακοτάγκο θείο του (δε θέλουμε με αυτό να προσβάλλουμε κανέναν ουρακοτάγκο). Με το που ο χλαπάτσας αποφάσισε να γίνει άνθρωπος, κάποιος τον έκανε μαύρο στο ξύλο. Είναι δυνατόν;

Όταν το ζευγάρι της χρονιάς ζούσε το φλερτ του, ποιος έβλεπε τη φάση σε live stream;

Ναι, ο νάνος που έχει δει όλα τα σκατά του πλανήτη το είδε, το ξέρουμε αυτό. Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος – Nova που βλέπει τα πάντα και όλους, παντού και οποιαδήποτε χρονική στιγμή; Αυτός που την ώρα που η φάση έμπαινε στο ψητό προειδοποίησε μάλιστα ότι ο ντροπαλός λύκος πρέπει να μάθει την αλήθεια;

Για τον emo έφηβο – σκοτεινό παντογνώστη μιλάμε. Κι επειδή μάλιστα δεν ξέρουμε αν ο Bran Stark μπορεί να τραβήξει το κανάλι και να σταματήσει να βλέπει κάτι από τα πάντα που βλέπει, υπάρχει μια περίπτωση το αιμομικτικό σεξ των δύο Targaryen να το παρακολουθούσε από την καρέκλα του στον κήπο ο Bran με βλέμμα Bran. Κάτι χειρότερο ακόμη κι από το να παρακολουθεί τον Hound στην πρωινή βόλτα ως την τουαλέτα.

Και ένα δωράκι της HBO για την αναμονή ως τη νέα σεζόν

Επειδή μέχρι την επόμενη σεζόν του μακριού βαρύ χειμώνα μεσολαβεί ένα μακρύς βαρύς χειμώνας και βάλε (ο 8ος κύκλος θα κυκλοφορήσει τέλη 2018/αρχές 2019), η παραγωγός HBO αποφάσισε να μας αποζημιώσει. Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τίτλο «The Game Revealed», στο οποίο οι θεατές θα απολαύσουν κομμένες σκηνές, bloopers, making-of και άλλα.

Best of internet