Quantcast

Σύμφωνα με μια θεωρία πίσω από τον Night King κρύβεται γνωστός emo έφηβος

Πολλά παιδιά ξεκινούν από το «δε με καταλαβαίνει κανείς» και τελικά γίνονται άρχοντες της στρατιάς των νεκρών

THE NERDSTREAM

23 Αυγούστου 2017

O Μπραν Σταρκ της πασίγνωστης σειράς Game of Thrones φαίνεται να έχει πολλά προβλήματα στη ζωή του. Οι έφηβοι της ηλικίας του συνήθως πιστεύουν το πολύ ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει, όχι ότι βλέπουν το παρελθόν και το μέλλον ή ό,τι είναι κοράκια με τρία μάτια.

Όπως και να’χει ο Mr. Προβληματικός είναι κεντρικός χαρακτήρας της σειράς και μάλλον θα παίξει ακόμη σημαντικότερο ρόλο στη συνέχεια. Μια δημοφιλής θεωρία του κοινού όμως τον θέλει να είναι ακόμη χειρότερη περίπτωση από τον αναίσθητο emo που ξέρουμε: Το στόρι που έχει συνεπάρει το Reddit είναι πως ο τύπος που κατέβασε με το ψαροντούφεκό του ένα δράκο από τον ουρανό στο τελευταίο επεισόδιο είναι βασικά ο Μπραν.

Ο Μπραν ως ανέκφραστος emo μπορεί να είναι απλό πταίσμα στο βιογραφικό του

Τη θεωρία που κατέγραψε αναλυτικά στο Nerdist ο Μάικλ Γουόλς. Ο οποίος αναφέρει τα εξής:

Ο Μπραν έχει πάει πολλές φορές πίσω στο χρόνο για να σώσει τους ανθρώπους από τους White Walkers και έχει αποτύχει. Τελικά μάλιστα έχει παγιδευτεί μέσα στον Night King. Υποτίθεται μάλιστα πως τα ταξίδια του Μπραν πίσω στο χρόνο είχαν κι άλλες απρόβλεπτες συνέπειες για τον κόσμο του Game Of Thrones.

Υποτίθεται πως next time θα πάει πίσω στο χρόνο για να μπει στο σώμα του πρώτου ανθρώπου που τα Παιδιά του Δάσους μετέτρεψαν σε White Walker. Αν καταφέρει να τους σταματήσει ή σταματήσει τον πόλεμο με τους ανθρώπους (ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν οι White Walkers) o Μπραν θα τους σώσει όλους.

Πάντως όπως του είπαν κι άλλοι ξνά και ξανά, ο Μπραν δε μπορεί να μείνει στο παρελθόν ή σε σώμα άλλου για πολύ καιρό γιατί μπορεί να παγιδευτεί. “Είναι ωραία κάτω από τη θάλασσα, μείνει πολύ μέσα της και θα πνιγείς. Έτσι θα παγιδευόταν ο Μπραν στο σώμα του πρώτου White Walker, ο οποίος με τις δυνάμεις του Μπραν γίνεται ο Night King.

Έτσι το σχόλιο του  ότι ο MπThree-Eyed Ravenραν θα πετάξει μπορεί να έχει να κάνει με το ότι ως Night King θα πάει βόλτα με τον καινούριο του δράκο! επίσης υποτίθεται ότι ο πρώτος White Walker όταν δημιουργήθηκε έπιασε το δέντρο όπως ο Μπραν τις ρίζες καθώς παρακολουθούσε, επειδή ήταν ο ίδιος και το βίωνε εκείνη τη στιγμή.

Ακούγεται εξωφρενικό όλο αυτό έτσι; Ή μπορεί και όχι, αν και μόνο η συνέχεια της σειράς ή το πολυπόθητο βιβλίο θα το δείξει.

(πηγή)

 

Best of internet