Quantcast

Electric Dreams: Το σύμπαν του Φίλιπ Ντικ γίνεται τηλεοπτική σειρά, και δείχνει υπέροχη

To clip φαίνεται να μένει πιστό στο πνεύμα του συγγραφέα των Total Recall και Minority Report

THE NERDSTREAM

21 Αυγούστου 2017

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ενδιαφέρεται για την επιστημονική φαντασία και όχι μόνο και να μην έχει υπόψη του ταινίες όπως τα Blade RunnerMinority Report and Total Recall. Το κοινό μεταξύ των τριών ταινιών είναι ότι βασίζονται σε βιβλία και ιστορίες του αμερικανού συγγραφέα Φίλιπ Κ. Ντικ, έναν από τους σπουδαιότερους συγγραφείς του είδους.

Κι επειδή ο Φίλιπ Ντικ έχει αμέτρητους οπαδούς για τη δουλειά του, άλλη μια μεταφορά της βιβλιογραφίας του στη μικρή οθόνη βρίσκεται στα σκαριά. Η σειρά Philip K. Dick’s Electric Dreams, σε παραγωγή Μπράιαν Κράνστον θα είναι μια ανθολογία του έργου του σε 10 μέρη με ένα ενδιαφέρον καστ που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Στιβ Μπουσέμι και την Αν Πάκουιν.

Η σειρά θα είναι μια μεταφορά κάποιων σύντομων ιστοριών του Ντικ με αισθητική πολύ κοντά στο δημοφιλές Black Mirror. Μερικές από τις ιστορίες θα είναι οι “The Commuter”, “Human Is”, “Autofac”, “Sales Pitch” και “Impossible Planet”.

Το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά η αισθητική του τουλάχιστον φαίνεται να παραμένει πιστή στο αλλόκοτο, δυστοπικό όραμα του συγγραφέα.

Best of internet