Quantcast

Πέρνα δημιουργικά τον χρόνο σου στην παραλία με αυτό το σταυρόλεξο Game of Thrones

Αιώνιο ρισπέκτ σε όποιον καταφέρει να το λύσει χωρίς να χρειαστεί γκουγκλάρισμα

Διονύσης Παππάς

9 Αυγούστου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

 

Είσαι σε διακοπές, κάνεις τα μπάνια σου, αράζεις με το ροζ φλαμίνγκο σου αλλά κάτι σου λείπει; Δεν έχεις δει ακόμα τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones και δεν μπαίνεις στα social media για να μην φας κανένα ξεγυρισμένο σπόιλερ;

To Luben είναι εδώ για σένα αγαπητέ φίλε. Δημιουργήσαμε ένα παλούκι σταυρόλεξο για πάρτη σου, χωρίς να αναφέρουμε τα πραγματάκια που συμβαίνουν στην 7η σεζόν, ώστε να χάσεις το χρόνο σου να περάσεις ξένοιαστα και χαλαρά στην παραλία. Εν συντομία λοιπόν, ακολουθεί σταυρόλεξο που θα ξεχωρίσει τους πραγματικούς γνώστες του GoT από τα ντουγάνια που βλέπουν για χάβαλο τη δημοφιλέστερη σειρά της δεκαετίας

Και για να μη ξεχνιόμαστε, για όλες τις εξελίξεις μείνετε στη Nova που φέρνει τα επεισόδια της 7ης σεζόν στην οθόνη μας ταυτόχρονα με την Αμερική.

Όσοι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις, κάντε μια επανάληψη στους προηγούμενους κύκλους χωρίς καμία επιπλέον χρέωση με τη βοήθεια της υπηρεσίας Nova On Demand και του Nova GO.

Το τέλος πλησιάζει. Μείνετε συντονισμένοι κάθε βδομάδα αποκλειστικά στη Nova, με νέα επεισόδια ταυτόχρονα με την Αμερική καθώς και μέσω την υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.

Best of internet