Quantcast

Ασέβαστοι χάκερς απειλούν ότι θα σποϊλεριάσουν το 4ο επεισόδιο του Game Of Thrones

Το HBO έπεσε πάλι θύμα κυβερνοεπίθεσης

Γιώργος Τσαγκόζης

1 Αυγούστου 2017

To ΗΒΟ ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι υπήρξε στόχος κυβερνοεπίθεσης, επιβεβαιώνοντας έτσι έναν ανώνυμο χάκερ ο οποίος έστειλε e-mail σε  δημοσιογράφους στο οποίο ανέφερε, ότι εκτός του ότι θα leakάρει διάφορα επεισόδια από σειρές του καναλιού, θα σποϊλεριάσει και όλο τον πλανήτη με το σενάριο του τέταρτου επεισοδίου του Game Of Trhones.

Στο e-mail του ο χάκερ αναφέρει ότι έχει στην κατοχή του 1.5 terabyte υλικό από το HBO. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, που δημοσίευσε πρώτο την είδηση, τα 1.5 tera περιλαμβάνουν και επεισόδια των σειρών “Ballers” και “Room 104” που έχουν ήδη leakάρει online.

Φυσικά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου για το “Ballers” και το “Room 104” γιατί δεν τα βλέπουμε, άλλα παρακαλούμε τον αξιότιμο χάκερ να ΣΕΒΑΣΤΕΙ και να μη κάνει το χειρότερο σπόιλερ στην ιστορία της σειράς, γιατί φίλε χακερά, μια χαρά μας έχει μείνει και εμάς που σαπίζουμε στην Αθήνα τον Αύγουστο, μη ξηγιέσαι έτσι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2015 το HBO έπεσε και πάλι θύμα χάκερς, οι οποίοι και διέρρευσαν στα τορρεντάδικα 4 πρώτα επεισόδια της 5ης σεζόν.

Best of internet