Η ζωή του συγγραφέα του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” θα γίνει ταινία

Το όνομα της ταινίας θα είναι πολύ ταιριαστά «Middle Earth»

LUBEN CREW

10 Νοεμβρίου 2016

Δεν ξέρουμε αν θα καλύψει τα πρεζάκια του Lord Of The Rings και του Hobbit (όλοι τα έχουμε δει, έτσι;) αλλά υπάρχει μια ταινία που απευθύνεται σε αυτό. Θα αφορά όμως τη ζωή του ίδιου του συγγραφέα των θρυλικών βιβλίων, τον Τζον Ρόναλντ Ρόιελ Τόλκιν.

tolkien

Το όνομα της ταινίας θα είναι πολύ ταιριαστά “Middle Earth” και θα ασχολείται γενικά με τη ζωή του διάσημου συγγραφέα. Θα εστιάσει στα στοιχεία τα οποία του έδωσαν την έμπνευση για να γίνει τελικά ο συγγραφέας των πασίγνωστων βιβλίων.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Τζέιμς Στρονγκ. Πριν το Middle Earth, ο σκηνοθέτης έγινε γνωστός από τη δουλειά του στις σειρές Broadchurch, Doctor Who και Downton Abbey.

Σύμφωνα με το ασχολούμενο με το Hollywood site Deadline:

«Η ιστορία ακολουθεί την ζωή του νεαρού Τόλκιν και τον έρωτά του με την Έντιθ Μπρατ, την οποία αργότερα παντρεύτηκε. Το ζευγάρι ζούσε στην Οξφόρδη, περιτριγυρισμένο από φίλους, αλλά όταν ξέσπασε ο πόλεμος του 1914 ο Τόλκιν μπήκε σε μια τετραετή μάχη, μια εμπειρία που ενέπνευσε τις ιστορίες του».

Η ταινία για τη ζωή του Τζον Ρόναλντ Ρόιελ Τόλκιν θα γίνει σε παραγωγή της New Line Cinema και των Bob Shaye και Michael Lynne. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που αποφάσισαν να τα σκάσουν για να χρηματοδοτηθεί η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, η οποία τους πλήρωσε με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2,3 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Οι δυο τους είχαν πάρει το ρίσκο να εγκρίνουν την τριλογία του Άρχοντα και ευτυχώς η απόφασή τους απέδωσε κάτι παραπάνω από καρπούς. Οι ταινίες συγκέντρωσαν το εντυπωσιακό ποσό των 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αγαπήθηκαν από εκατομμύρια θεατών ανά τον κόσμο.

middleearthonfilm2

Best of internet