Quantcast

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ανακοίνωσε ότι θα σκηνοθετήσει δύο ακόμα ταινίες και μετά ΤΕΛΟΣ

Ίσως η επόμενη ταινία του να είναι το Kill Bill 3

Τσαγκ

4 Νοεμβρίου 2016

O Ταραντίνο την επιβεβαίωσε χτες,  αυτό που είχε αφήσει να εννοηθεί από την εποχή που σκηνοθετούσε το Django. Δυο ακόμα ταινίες και “τελειώνει” με την σκηνοθεσία.

4928

 

Ο διάσημος Αμερικάνος σκηνοθέτης σύμφωνα με το Hollywood Reporter, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σε συνέδριο στο San Diego, τόνισε αυτό που είχε δηλώσει και το 2012, ότι σκοπεύει να γυρίσει 10 φιλμ και μετά να αποσυρθεί δια παντός από την σκηνοθεσία. Μέτα την απόσυρση του από τον χώρο των ταινιών, είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο και την συγγραφή βιβλίων.

 

p1a94onsrq1ecs17evn2d4b15k59_X50Y28_738x351

 

Ο Ταραντίνο στην ομιλία του, δεν παρέλειψε να δώσει κάποια στοιχεία για τα δυο τελευταία του φιλμ. Το ένα λέει ότι, ίσως να είναι το πολυαναμενόμενο Kill Bill 3 (που ακούγεται ότι θα είναι το επόμενο του φιλμ εδώ και 10 χρόνια) και το άλλο θα είναι μια ιστορία τύπου “Μπόνι και Κλάιντ” που θα διαδραματίζεται στην Αυστραλία του 1930.

 

Uma-Thurman

 

Στο συνέδριο επίσης ρωτήθηκε για το πως αντιλαμβάνεται την επιτυχία και είπε ότι:

Ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την επιτυχία είναι, όταν τελειώσω την καριέρα μου να θεωρούμαι ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες που έζησαν ποτέ και γιατί όχι ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες

 

 

Best of internet