Quantcast

Ο Louis C.K. δήλωσε ότι θα το ρίξει χύμα Χίλαρι Κλίντον στην κάλπη επειδή είναι μάνα (VIDEO)

Ενδιαφέρουσα επιλογή να θες για μάνα τη Χίλαρι πάντως

LUBEN CREW

2 Νοεμβρίου 2016

Δεν ξέρουμε τι περιμένατε από αυτόν, αλλά είναι γεγονός πως ο δημοφιλής αμερικάνος κωμικός Louis C.K αποφάσισε να στηρίξει χύμα τη Ηillary Clinton. Στην εκπομπή του γνωστού Conan O’Brien τη χτεσινή Τρίτη, ο Louis C.K. φάνηκε ενθουσιασμένος που οι ΗΠΑ μπορεί τελικά να έχουν την πρώτη μητέρα – Πρόεδρο για τη χώρα.

Όπως είπε ο ίδιος στον Conan O’Brien:

“Το θέμα δεν είναι η πρώτη γυναίκα, είναι η πρώτη μάνα. Η μάνα κάνει όλη τη δουλειά, σε ταΐζει και σε εκπαιδεύει, σε προστατεύει, φροντίζει τα πάντα. Είχαμε 240 χρόνια πατεράδων… και οι πατεράδες είναι κομπλέ, ένας σπουδαίος πατέρας μπορεί να καλύψει το 40% των αναγκών του για ένα παιδί, το πολύ. Οποιαδήποτε μάνα, ακόμη και μια άχρηστη μάνα, ακόμη και μια μάνα που δεν προσπαθεί καν; Το 200%.”

Ο κωμικός δήλωσε επίσης πως ενώ δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους που ψηφίζουν Donald Trump, υποστηρίζει πως δεν είναι σίγουρος πως η χώρα μπορεί να αντέξει άλλα τέσσερα χρόνια με έναν άνθρωπο ο οποίος δε μπορεί να δεχτεί την κριτική. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

“Τι είναι πιο σημαντικό για έναν πρόεδρο από το να μπορείς να του την πέσει με όλους τους τρόπους; Γι’αυτό υπάρχουν οι πρόεδροι. Αυτός ο τύπος (o Trump), κάθε φορά που του κάνουν κριτική, σταματάνε τα πάντα και αναγκάζει τους πάντες να πληρώσουν – δε δουλεύει έτσι το πράγμα όμως.”

Από την άλλη ο C.K. χαριτολόγησε πως οι ΗΠΑ βασικά κάνουν καψόνια στην Clinton για τις τελευταίες τρεις δεκαετίες αλλά παρόλαυτα αυτή συνέχισε να παλεύει ορθολογικά για πράγματα όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και η εκπαίδευση για τα παιδιά. Ο κωμικός έκλεισε με μια θερμή παράκληση προς όλο τον κόσμο να πάει να ψηφίσει:

“Πιστεύω πως αν ψηφίσεις την Hillary είσαι ενήλικας, αν ψηφίσεις τον Trump είσαι κορόιδο και αν δεν ψηφίσεις κανέναν είσαι μαλάκας.”

Η αλήθεια είναι πως έχει τον τρόπο του να εκφράζει τις απόψεις του.

 

Best of internet