Quantcast

Η ζωή είναι τόσο άδικη που ο Φωτάρας από τα Εγκλήματα μοιράζει φυλλάδια για να ζήσει (VIDEO)

O αξιαγάπητος ηθοποιός λέει την ιστορία του σε εκπομπή στην τηλεόραση

LUBEN CREW

5 Οκτωβρίου 2016

arpaxtiko.gr_45-650x400

Είναι γνωστό πως η ζωή είναι άπονη. Εκτός από άπονη όμως είναι και άδικη, καθώς βρέθηκε να πετάει στου δρόμου την άκρη τον χωρίς καμιά ειρωνεία  αξιαγάπητο «Τριπολιτσιώτη Φώτη Κουτσούμπα» από τα εγκλήματα, που στην κανονική του ζωή ονομάζεται Σταύρος Μαυρίδης. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» όπου εξομολογήθηκε πως οι οικονομικές του δυσκολίες τον έφεραν να μοιράζει φυλλάδια για να ζήσει.

Τα χρόνια της κρίσης προφανώς δεν άφησαν ούτε τους ηθοποιούς της τηλεόρασης χωρίς συνέπειες. Έτσι η ανεργία έκανε το Σταύρο Μαυρίδη να ψάξει κι άλλες δουλειές, μεταξύ άλλων και δουλειά σε σουπερμάρκετ, μετά την οποία έμεινε τελείως άφραγκος. Όπως λέει ο ίδιος:

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχα μείνει πάνω από 9 μήνες άνεργος. Μου κόστισε πολύ γιατί τότε βίωσα την απόλυτη μοναξιά. Δεν είχα χρήματα, το ψυγείο ήταν άδειο και έτσι το έβγαλα και από την πρίζα»

mavridis-708_0

Εκτός από την οικονομική δυσκολία, ο κ. Μαυρίδης ζορίστηκε πάρα πολύ και ψυχολογικά όπως δήλωσε συγκεκριμένα:

«Κάποια στιγμή είπα έχω ένα φαγητό από τα αδέρφια μου. Τι κάνω; Δεν έχει παρακάτω τη στιγμή που σε έχουν ξεχάσει όλοι, δεν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν υπάρχει δουλειά και είπα πρέπει να βάλω ένα τέλος! Τελευταία στιγμή ήρθε μπροστά μου το πρόσωπο ενός φίλου και πήρα δύναμη. Τότε είπα ας το πολεμήσω ακόμα μία ημέρα»

O Φώτης της γνωστής σειράς τα κατάφερε τελικά να σταθεί στα πόδια του. Σήμερα δουλεύει στο μοίρασμα φυλλαδίων στον Ηλεκτρικό στο Νέο Ηράκλειο και σύμφωνα με τον ίδιο, βγάζει  750 ευρώ τον μήνα με τα οποία είναι καλά.

 

Εμείς πάντως αλήθεια συγκινηθήκαμε.

ma1385647_597590136954447_1711750099_n

 

Best of internet