Quantcast

O Kanye West θα βγάλει tribute album στο David Bowie και ξεκίνησε petition για να τον σταματήσει

Έχει πάντως την αμέριστη υποστήριξή μας

LUBEN CREW

20 Ιανουαρίου 2016

Από τη στιγμή (δηλαδή το τελευταίο 24ωρο) που ακούστηκε πως ο σύζυγος της Κim Kardashian σχεδιάζει να φτιάξει tribute δίσκο στο David Bowie, κάποιοι κινητοποιήθηκαν και ξεκίνησαν online petition για να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με τη  Daily Star, ο Kanye West έχει ήδη μπει στο studio για να διασκευάσει τις δικές του εκδοχές από τα πιο γνωστά κομμάτια του Bowie, που περιλαμβάνει τα ‘Changes’, ‘Heroes’ και ‘Rebel, Rebel’.

25423F4900000578-2935848-Ready_for_some_football_Kim_Kardashian_and_Kanye_West_look_casua-m-36_1422852538807

Σύμφωνα με μια πηγή της Daily Star, κάποια θα είναι κανονικές διασκευές με τον Kanye να τραγουδά ενώ σε άλλα θα ραπάρει τους δικούς του στίχους πάνω από τη μουσική του Bowie. H ίδια πηγή αναφέρει πως ο Κ.West βλέπει τον εαυτό του σα διάδοχο του Βοwie ως προς την καινοτομία στη μουσική (!)

Αυτό προφανώς εκνεύρισε ουκ ολίγους ανθρώπους και έτσι τώρα υπάρχει ένα petition που δημιουργήθηκε από τον Peter Piranha, με τίτλο “Σταματήστε τις διασκευές David Bowie από τον Kanye West”, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει 12000 υπογραφές το τελευταίο 48ωρο. “Θα ήταν ιεροσυλία να διασκευαστεί από τον Κanye West” γράφει στην αιτιολόγηση του petition.

ρεντι

Εμείς υπογράφουμε πάντως.

 

Best of internet