Quantcast

Επιστήμονες εξηγούν γιατί δεν πεθαίνει ο Ozzy Osbourne μετά από 40 χρόνια σεξ, ναρκωτικών και αλκοόλ

Υποψιαζόμασταν από πριν οτι δεν είναι άνθρωπος

LUBEN CREW

4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ozzy Osbourne, πρώην τραγουδιστής στους Black Sabbath και τώρα στους Blizzard of Oz, είναι σίγουρα ένας τύπος που μπορεί να επιβιώσει τα χειρότερα.

Εδώ και 40 χρόνια ο Ozzy  καταναλώνει καθημερινά αλκοόλ και κάνει χρήση ότι ναρκωτικής ουσίας κυκλοφορεί εκεί έξω. Έχει αντικαταστήσει το φαγητό με το αγαπημένο του κονιακάκι Henessy και σνιφάρει κόκα για πρωινό.

 

Επιπλέον, ο Ozzy έχει επιζήσει από ένα σωρό ατυχήματα:

OZZYATV

To 2003 τραυματίστηκε σοβαρά οδηγώντας μια γουρούνα και έπεσε για 8 ημέρες σε κώμα από το οποίο απλά ξύπνησε με κάταγμα σπονδύλου, οκτώ σπασμένα πλευρά, ένα μερικώς κατεστραμμένο πνεύμονα και με σπασμένη την αριστερή του κλείδα.

 

ozzydied

O Οzzy μπορεί να πεθάνει ΜΟΝΟ εντός εισαγωγικών.

Το 1985 ενώ βρισκόταν μέσα στο tour bus του, ένα αεροπλάνο έπεσε πάνω στο tour bus του Ozzy. Το πούλμαν πήρε φωτιά και ο Ozzy βγήκε απ’ τις φωτιές άθικτος.

 

ozzybat

Επίσης, υπήρχε και η φάση που έφαγε on stage μια νυχτερίδα και δεν πέθανε από λύσσα.

 

Tέλος, έχει επιβιώσει και απ’ αυτό:

ozzyjustin

 

 

H επιστήμη έχει πλέον απαντήσεις για το αν και κατά πόσο ο Ozzy είναι όντως άνθρωπος, ή κάτι διαφορετικό. Ο Οzzy Osbourne είναι από τους λίγους ανθρώπους των οποίων το DNA έχει αναλυθεί ενδελεχώς. Ο επικεφαλής ιατρός της έρευνας η οποία εξέτασε το γενετικό υλικό του Ozzy, δήλωσε ότι “ο Ozzy είναι ένα θαύμα της ιατρικής” και διαβάζοντας τα πορίσματα της έρευνας θα σκεφτείς οτι τώρα τα κομμάτια του πάζλ μπαίνουν στη θέση τους:

 

Διαβάζουμε στο dangerousminds.com :

Ozzy is 6.13 times more likely than the average person to have alcohol dependency or alcohol cravings; 1.31 times more likely to have a cocaine addiction; and 2.6 times more likely to have hallucinations caused by cannabis use.

 

Το ότι ο Ozzy έχει μια έμφυτη τάση να παρτάρει λίγο πιο άγρια απ’ ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν είναι κάτι που μας κάνει τρομερή εντύπωση. Αλλά εκτός αυτού οι επιστήμονες βρήκαν ότι το γονίδιο ADH4 στον οργανισμό του Ozzy μπορεί και αποσυνθέτει το αλκοόλ πολύ γρηγορότερα απ’ ότι σε έναν μέσο ανθρώπινο οργανισμό.

 

Δεν τελειώσαμε όμως. Ο Ozzy έχει δύο τύπους του γονιδίου COMT (το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την συγκράτηση της ντοπαμίνης, της επινεφρίνης και της νορεπινεφρίνης. Εν ολίγοις, παρά την τάση του να πέφτει με τα μούτρα στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, έχει αυξημένη αίσθηση της οργάνωσης, της αυτογνωσίας, του προγραμματισμού και όλων των μηχανισμών αυτορρύθμισης.

 

 

 

 

Αθάνατος.

deathbecomesher

Best of internet