Quantcast

Οι Μπάτσοι στην Αμερική καλούν τον κόσμο να μποϊκοτάρει τις ταινίες του Ταραντίνο

…επειδή κατέβηκε σε πορεία κατά της αστυνομικής βίας

Prad Bitt

30 Οκτωβρίου 2015

NEW YORK, NY - OCTOBER 24: Director Quentin Tarantino attends a protest to denounce police brutality in Manhattan October 24, 2015 in New York City. The rally is part of a three-day demonstration against officer-involved abuse and killing. (Photo by Kena Betancur/Getty Images)

Όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το luben.tv (και έτσι) Ο τεράστιος Κουέντιν Ταραντίνο κατέβηκε σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας και δήλωσε μάλιστα αυτό:

«Οταν βλέπω δολοφόνους, δεν στέκομαι αμέτοχος. Οι δολοφόνοι είναι δολοφόνοι, από όπου κι αν προέρχονται, και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι ένας άνθρωπος με κοινωνική συνείδηση. Πιστεύω ότι συμβαίνουν εκτελέσεις εν ψυχρώ από τους αστυνομικούς και θεωρώ ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε και να αντισταθούμε σε αυτό. Βρίσκομαι εδώ για να πάρω θέση: στέκομαι με τους δολοφονημένους….»

Τώρα όλα τα συνδυκάτα μπάτσων της Αμερικής καλούν τον κόσμο να μην πάει να δει το Hateful Eight. Ένας ακόμα λόγος να τρέξουμε πρώτοι στο σινεμά να το δούμε δηλαδή. Ας ξαναδούμε την τρεϊλάρα

Best of internet