Quantcast

Οι fanboys του “Breaking Bad” αποδεικνύουν άλλη μια φορά πως είναι οι πιο κολλημένοι απ ‘όλους

Το σπίτι που ο Γουόλτερ Γουάιτ πέταξε την πίτσα είναι υπαρκτό – και τώρα όλοι του πετάνε πίτσες

Διονύσης Παππάς

13 Μαρτίου 2015

Μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου καμμένο φαν του “Βreaking Bad”. Μπορεί να έχεις δει όλη τη σειρά 4 φορές, να έχεις μπλουζάκι “Los Pollos Hermanos” και να το βρίσκεις ακόμα καλή ιδέα να λες “science, bitch!” σε κάθε περίπτωση που κολλάει έστω και λίγο.

Είσαι όμως τόσο καμμένος, ώστε να χρειάζεται να σου κάνει παρατήρηση δημόσια ο δημιουργός του Βreaking Bad για να σταματήσεις να ενοχλείς κόσμο με την εμμονή σου για τη σειρά; Didn’t think so, bitch.

 

breaking-bad-pizza

 

Στην παραπάνω σκηνή από τη σειρά, ο Γουόλτερ Γουάιτ είναι τόσο εκνευρισμένος με τη γυναίκα του, που πετάει μια πίτσα στη σκεπή του σπιτιού του. Διάφοροι (πολλοί) φανς της σειράς το βρίσκουν καλή ιδέα να επισκέπτονται το σπίτι του Γουόλτερ στη σειρά (που είναι ένα πραγματικό σπίτι στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικό) και να αναπαριστούν τη σκηνή πετώντας πίτσες στην οροφή.

 

Το πρόβλημα είναι ότι στο σπίτι μένει ένα ζευγάρι που έχει αρχίζει να κουράζεται μ’ αυτή τη μαλακία:

 

1426184718-0

 

Εξίσου μη χαριτωμένο φαίνεται να βρίσκει το όλο πράγμα και ο δημιουργός της σειράς, Βινς Γκίλιγκαν που έκραξε όσους το κάνουν αυτό σε ένα podcast σχετικά με το spinoff του Βreaking Bad, “Βetter Call Saul”. Όπως δήλωσε:

 

Η κυρία που μένει εκεί και ο σύζυγός της είναι οι δύο πιο καλοί άνθρωποι στον κόσμο και τους αξίζει να τους φερόμαστε καλα. Δεν υπάρχει τίποτα το αυθεντικό ή το κουλ στο να πετάς πίτσες στη σκεπή μιας κυρίας

 

Ο Τζόναθαν Μπανκς που παίζει τον Μάικ και στις 2 σειρές, επίσης δήλωσε ότι θα “κυνηγήσει” τους τρελάκηδες φαρσέρ.

mike

ΟΚ, αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό

 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το podcast εδώ.

 

Best of internet