Quantcast

Ψεύτικα applications που είδαμε σε σειρές και θα θέλαμε στo κινητό μας

App που σου απαγορεύει να πάρεις τηλέφωνο τον/την πρώην σου; Yes please

Παντελής Γραβάνης

30 Οκτωβρίου 2014

Οι εφαρμογές που έχουμε στα κινητά μας είναι πια αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, και ειδικά τα social media apps. Επειδή όμως το να πάρεις τα δικαιώματα για μία τέτοια εφαρμογή είναι ακριβά (ή όχι, απλά υποθέτω πως αυτός είναι ο λόγος), συνήθως οι σεναριογράφοι απλά δημιουργούν εφαρμογές ιμιτασιόν για να εξυπηρετήσουν την ιστορία.

 
 

Syzzr (Faking It)

tumblr_n5jqs1QxNz1ts7y19o1_1280

Πολύ πιο δημιουργικό από το Boobr του Marry Me, το Syzzr είναι το lesbian dating app στον κόσμο του Faking It, όπου ο Shane προσπαθεί να δείξει στην Amy πώς λειτουργούν οι γνωριμίες στο σύγχρονο κόσμο και τη hook-up culture. Στο About Me, η Amy γράφει ότι δεν της αρέσουν άνθρωποι που βάζουν “nuts in their brownies”. Διακριτικό.
 
 

Yamblr (Young Avengers)

young avengers

Το Young Avengers των Gillen και McKelvie προσπαθούσε πολύ (άλλες φορές με επιτυχία κι άλλες όχι) να είναι χιπ και να δείξει στη νεολαία πόσο κουλ είναι. Έτσι το recap page σε κάθε τεύχος ήταν μια σελίδα από το Dashboard του Yamblr, τόσο ψαγμένη που είχε στα δεξιά και τα tracked tags SO MANY FEELS και bacon divination.
 
 

Boobr (Marry Me)

s01e02_16

Στο δεύτερο επεισόδιο του Marry Me, η Kay βοηθάει το Jake να μετακομίσει στο διαμέρισμα της Annie όταν της έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος της έκανε “nip”στο Boobr, ένα dating app για λεσβίες.
“It’s like Grindr for gay guys or Tindr for straight guys and whores,” εξηγεί. “get it, get it, and forget it.”
 
 

Humpr (How to Get Away With Murder)

normal_HTGAW105-1180

Στο μοναδικό επεισόδιο που ο Connor δεν είχε κάποιον να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά για να προάγει την υπόθεση της εβδομάδας, το How to Get Away With Murder βρήκε τη λύση: το Humpr. Το Humpr είναι το Grindr της Shondaland, όπου άντρες με υπερβολικά πολλούς κοιλιακούς ή ατελείωτες ώρες βαρετό jury duty ψάχνουν το άλλο τους μισό ή λίγο σεξ να περάσει η ώρα.
 
 

Hello M’Lady (Inside Amy Schumer)

ias_02_0203_hello_mlady_1920x1080

Η Amy Schumer στη σειρά της δημιουργεί ένα app για να διαχειρίζεσαι τους τύπους που σου κολλάνε αλλά δεν κάνουν κίνηση αλλά σε κερνάνε και προσπαθούν υποσυνείδητα ή και συνειδητά να σε κάνουν να νιώσεις ενοχές που δεν τους δίνεις προσοχή. Με ειδική ειδοποίηση για το πότε εξαγριώνονται παρόλο που ποτέ δεν τους έδωσες δικαίωμα.
 
 

WUPHF (The Office)

wuphf

Το WUPHF ήταν η τελευταία λέξη στον κόσμο του social networking σύμφωνα με τον Ryan Howard. Η λειτουργία του απλή, κάθε φορά που λαμβάνεις ενα WUPHF η υπηρεσία σε ενημερώνει με τηλεφώνημα, μήνυμα, φαξ, tweet, email και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μόνο με 12.99$ το μήνα.
 
 

Forbid (Girls)

o-GIRLS-SEASON-2-EPISODE-4-570

Το Forbid του Girls είναι το αντίθετο από όλα τα social network apps, αλλά κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ κόσμο στην πραγματικότητα, αφού η μοναδική του λειτουργία είναι να σου απαγορεύει να πάρεις τηλέφωνο κάποιον/α πρώην σου. Αν το είχε εφεύρει νωρίτερα ο Charlie ίσως ηταν πιο χαρούμενος.

Best of internet