Quantcast

Ο Κιθ Ρίτσαρντς θα γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Ο ακούραστος ροκ σταρ αποφάσισε να κάνει μια “μικρή” στροφή στην καριέρα του

danaouki-hime

12 Μαρτίου 2014

The Rolling Stones and Martin Scorsese at 'Shine the Light' Movie Premiere

Ναι καλά διαβάσατε, ο τρελό-Κιθ είπε να αφήσει στην άκρη τις ακρότητες, την κιθάρα του και τα ναρκωτικά (αυτό κανείς δε θα το πιστέψει ποτέ) και να γράψει ένα παιδικό βιβλίο μαζί με την κόρη του Θεοδώρα. Ακολουθώντας έτσι τα βήματα πολλών διασημοτήτων που μεγαλώνοντας το γύρισαν στην παιδική λογοτεχνία, όπως η Μαντόνα, ο Μπομπ Ντίλαν και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Το βιβλίο θα λέγεται Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar και θα αφορά, όπως καταλαβαίνετε, τον παππού του Κιθ. Ο Θίοντορ Ογκούστους Ντουπρέ έπαιζε σε ένα τζαζ συγκρότημα και ήταν αυτός που μύησε τον Κιθ στη μουσική.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του θρυλικού ρόκερ το βιβλίο εξερευνά τη σχέση των παιδιών με τους παππούδες τους και βασίζεται σε πολλές προσωπικές εμπειρίες, αφού ο ίδιος έγινε μόλις παππούς για πέμπτη φορά. Πρόκειται μάλιστα για πλήρως οικογενειακό εγχείρημα καθώς την εικονογράφηση θα κάνει η κόρη του και θα προέρχεται από παιδικές φωτογραφίες του Κιθ.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτέμβρη αν ενδιαφέρεστε να το χαρίσετε σε κάποιο ανίψι ή αν είστε τόσο φανατικός πια οπαδός των Rolling Stones.

Best of internet