Quantcast

H Florence κλαίει βλέποντας το τραγούδι της στο Guardians of the Galaxy vol. 3, γίνεται viral στο TikTok

Τι να κάνει, συγκινήθηκε η γυναίκα, δεν είναι και machine (*ba-dum-tsss*)

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2023

Νιώθετε κι εσείς ότι το Marvel Cinematic Universe έχει πάρει την κάτω βόλτα το τελευταίο διάστημα; Τουλάχιστον στη μεγάλη οθόνη, γιατί από τις σειρές της Marvel στο Disney+ δεν έχουμε ιδιαίτερο παράπονο για να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά στην post-Thanos εποχή λίγες φορές μας έχει προκαλέσει αυθεντικό ενδιαφέρον κάποια ταινία του MCU, Μέχρι που επέστρεψε ο James Gunn, επιτέλους. Το Guardians of the Galaxy vol. 3 δεν είναι μόνο η καλύτερη ταινία Marvel που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αλλά αποτελεί κι ένα ωραιότατο φινάλε σε μια από τις απολαυστικότερες χολιγουντιανές sci-fi τριλογίες του 21ου αιώνα.

Στο μεταξύ, το νέο Guardians έχει πάλι μουσικάρες, προφανώς, αλλά αυτήν την φορά δεν περιορίστηκε στα 70s αλλά ανοίχτηκε και σε πιο πρόσφατες δεκαετίες. Σε μια κομβική σκηνή της ταινίας, την οποία δεν θα σποϊλάρουμε φυσικά, ακούμε να παίζει το Dog Days Are Over των Florence + the Machine. Η ίδια η Florence, λοιπόν, μόλις είδε τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε το τραγούδι μπήκε κάτι στο μάτι της και ζορίστηκε λίγο. Βασικά, έβαλε τα κλάματα. Και μετά το ανέβασε στο TikTok, γιατί αυτή είναι η φάση πλέον, με αποτέλεσμα να γίνει viral προφανώς. Τσεκάρετε εδώ το βίντεο:

@florenceSo I cried all the way through this movie but when the The Guardians of the Galaxy started dancing to Dog Days I really lost it. Thank you so much for all the love for this moment. The superhero obsessed little girl in me can’t believe it happened ♥️ x♬ Dog Days Are Over – Florence + The Machine

Best of internet