Quantcast

Αυτό το Α.Ι. βίντεο με το Κωνσταντίνου & Ελένης ως Balenciaga meme είναι ο λόγος που πληρώνετε ίντερνετ

Δείτε το τώρα, ευχαριστήστε μας αργότερα

THE NERDSTREAM

27 Απριλίου 2023

Έχετε πετύχει κάτι αλλόκοτα A.I. videos με Balenciaga που κυκλοφορούν τελευταία στα κακόφημα στενά του κυβερνοχώρου; Αναφερόμαστε σε ένα πρόσφατο meme trend που περιλαμβάνει A.I. generated videos, στα οποία χαρακτήρες από διάσημα franchises της pop κουλτούρας μετατρέπονται σε μοντέλα του κυριλέ γαλλικού οίκου μόδας. Η φάση ξεκίνησε με Harry Potter, και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ για την προέλευση του meme.

Δύο πράγματα. Πρώτον, είναι βέβαιο πως το A.I. θα μας κατακτήσει και θα μας εξολοθρεύσει ως ανθρωπότητα, απλά όχι όπως το φανταζόταν το Hollywood α λα Skynet, αλλά με υπερ-καμένα memes που θα εξαφανίσουν όλα τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Δεύτερον, ήταν θέμα χρόνου να φτιαχτεί και η πρώτη πετυχημένη ελληνική εκδοχή του συγκεκριμένου (εντελώς high effort, παρεμπιπτόντως) meme, και δεν απογοητευτήκαμε.

Το YouTube κανάλι με το όνομα Lunar Base on the Moon ανέβασε πριν λίγες μέρες ένα βίντεο με τον τίτλο Konstantinou kai Elenis by Balenciaga, και δεν μπορούμε να θυμηθούμε άλλη πρόσφατη περίπτωση που να πατήσαμε κλικ με τόση πολλή δύναμη. Απλά δείτε το και αφεθείτε στην μεθυστική, μαστουρωτική ομορφιά του (το μόνο που λείπει είναι o Mad Clip να λέει “Balenci, Balenci, Balenci, Balenci, Balenci, Balenci” αλλά προχωράμε).

Best of internet