Quantcast

Ο James Franco παρτάρει με την Άννα Βίσση στα μπουζούκια, ας τον κεράσουμε μια ελληνική υπηκοότητα

Παρεάκια πιο αλλόκοτα (και σίγουρα καλύτερα) από το δικό σου

THE NERDSTREAM

12 Δεκεμβρίου 2022

Σε περίπτωση που την Παρασκευή βρισκόσασταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς, λέμε τώρα, ίσως να παρατηρήσατε μια ξεχωριστή και απροσδόκητη παρουσία μέσα στο μαγαζί φίλες και φίλοι. Όχι δε μιλάμε για την Άννα Βίσση που είπε να γιορτάσει την ονομαστική της εορτή εκεί πέρα, αλλά για έναν αλλόκοτο καλεσμένο που έκανε δυναμική εμφάνιση .

Μαζί με την Βίσση λοιπόν πάρταρε ο James Franco, γνωστός μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του σε blockbusters σαν το Spider-Man, τις καμμένες συνεργασίες του με τον Seth Rogen αλλά και τις σεξιστικές κουτσουκέλες του, στον οποίο κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Απόλυτη Ελληνιδα Σταρ™ αφιέρωσε το τραγούδι Πράγματα. Όπως καταλαβαίνετε, γίνονται πράγματα στη χώρα.

Φυσικά, όσοι παρακολουθούν σταθερά την μερακλίδικη ελληνική επικαιρότητα θα θυμούνται ότι η άκυρη φιλία ανάμεσα σε Franco και Βίσση μας έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν. Για την ακρίβεια, ο Αμερικάνος ηθοποιός και renaissance man έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Αιγαίοι και τον Οκτώβριο ‘εσκασε ξανά μύτη στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την εμφάνιση της Βίσση στο Θέατρο Άλσος. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε, το ρεπορτάζ λέει πως οι δύο τους είναι φίλοι από τα χρόνια της Διεθνούς Καριέρας της Άννας στην Αμερική.

Δείτε παρακάτω τη στιγμή κατά την οποία ο Franco μπαίνει και κάνει ώπα το μαγαζί:

@fannaticslive #annavissi #jamesfranco #greece #fyp #music #viral #Queen #obj #foryou #greece🇬🇷 #tiktokgreece #jamesfrancoedit ♬ original sound – fannatics

Best of internet