Quantcast

Εξαιρετικά σινεφίλ ήταν οι top αναζητήσεις στο PornHub κατά το Halloween, σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν

Μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι τα trends των αιθουσών και των πλατφορμών επηρεάζουν βαθύτατα την σεξουαλική μας διάθεση

THE NERDSTREAM

24 Νοεμβρίου 2022

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως τα στατιστικά που δίνει το PornHub είναι *με διαφορά* τα πιο ενδιαφέροντα στο παγκόσμιο ίντερνετ. Τι να κλάσουν οι τάσεις του YouTube και τα ποσοστά του Netflix αν έχεις στα χέρια σου τον θησαυρό από data που αφορούν το πώς και με τι τον βροντάει ολόκληρος ο πλανήτης; Πράγματι, ο πορνοκολοσσός σταθερά τροφοδοτεί το κοινό με στοιχεία που αποκαλύπτουν πολλά σχετικά με τις σεξουαλικές τάσεις και φαντασιώσεις της ανθρωπότητας.

Αυτήν την φορά το έκανε για το Halloween, μιας και ολόκληρος ο Οκτώβριος εορτάζεται ως Halloween Month στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, γεγονός που τείνει να απελευθερώνει τις λιβιδινικές ροές και να φέρνει στην επιφάνεια της φαντασιώσεις του κοινού. Αυτό που μας δείχνει λοιπόν η παρουσίαση των top Halloween αναζητήσεων στο PornHub την περίοδο των αμερικάνικων αποκριών αποκαλύπτει μια συσχέτιση που πάντα ξέραμε ότι υπήρχε ανάμεσα στην pop κουλτούρα και την σεξουαλικότητα. Απλά τώρα έχουμε και στοιχεία:

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ότι η Harley Quinn είναι στο νο. 4 όλων των Halloween αναζητήσεων, και είναι το μόνο search στο top 10 που αναφέρεται σε συγκεκριμένο χαρακτήρα της μαζικής κουλτούρας. Πάντα επρόκειτο για κλασική φαντασίωση των νέρντουλων, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο κι η ανανεωμένη της επικαιρότητας καθώς η Margot Robbie έπαιξε τον ρόλο δύο συνεχόμενες χρονιές πέρσι και πρόπερσι με το Birds of Prey και το The Suicide Squad, ενώ ίσως έπαιξε ρόλο ότι κι η Lady Gaga πρόκειται να το κάνει στο επερχόμενο sequel του Joker.

Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης φάνηκε να υπάρχει για την Marilyn Monroe, το οποίο προφανώς οφείλεται στην εμφάνιση της Ana de Armas στον ρόλο της Norma Jeane στο Blonde του Netflix, αλλά και στην πρόσφατη εμφάνιση της Kim Kardashian με το φόρεμα που φορούσε η Monroe όταν τραγούδησε το θρυλικό Happy Birthday στον πρόεδρο Kennedy. Συγκεκριμένα, οι αναζητήσεις για Marilyn Monroe αυξήθηκαν κατά 556% φέτος.

Για πιο μερακλίδικα γούστα, το πρόσφατο sequel του Hocus Pocus στο Disney Plus οδήγησε σε μια αύξηση της τάξης του 1.281% σε σχέση με πέρσι όσον αφορά το πορνογραφικό content με μάγισσες, αφήνοντας πίσω άλλα nerd-ο-goth γούστα που ανέβηκαν λόγω νέων κυκλοφοριών, όπως οι αναζητήσεις σχετικά με την Catwoman που είδαμε στο The Batman ή την Addams Family που γνώρισε ένα revival στο Netflix. Αυτά τα νέα από το μέτωπο, μείνετε συντονισμένοι και ενυδατωμένοι.

Best of internet