Quantcast

Έτσι θα μοιάζει το θεματικό πάρκο του Studio Ghibli, αρχίστε να μαζεύετε λεφτά

ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

THE NERDSTREAM

7 Οκτωβρίου 2022

Δεν ξέρουμε πότε σκατά πέρασαν κιόλας 3 χρόνια, αλλά θυμάστε πίσω στο 2019 που είχε ανακοινωθεί πως ετοιμάζεται ένα θεματικό πάρκο βασισμένο στις ταινίες του Studio Ghibli; Ε, προφανώς ο covid τους πήγε λίγο πίσω, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Και μοιάζει να είναι λετζίτ το καλύτερο μέρος στον κόσμο fr fr no cap.

Προφανώς στο επίκεντρο του θεματικού πάρκου, το οποίο βρίσκεται στο Aichi Expo Memorial Park έξω από την πόλη Μπουκιτσ- εεε Ναγκακούτε, θα βρίσκονται οι ταινίες του τεράστιου Hayao Miyazaki. Για την ακρίβεια, το πάρκο θα χωρίζεται σε τρία μέρη: Ghibli Warehouse, Youth Hill και Dondoko Forest, ενώ προφανώς θα υπάρχει και μια μεγάλη αίθουσα προβολών που θα παίζει ασταμάτητα ταινίες Ghibli. Αργότερα, μέσα στο 2023, θα ανοίξει το Mononoke Village και το 2024 θα γίνουν τα εγκαίνια του Witch Valley.

Περιττό να πούμε ότι το πόσο ψηνόμαστε για κάτι τέτοιο δεν περιγράφεται με λέξεις, αλλά όσο να πεις είναι ακριβό ταξίδι ρε γμτ. Τέλος πάντων, ελπίζουμε κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε. Προς το παρόν σας ενημερώνουμε ότι το Studio Ghibli Theme Park ανοίγει την 1η Νοεμβρίου και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του.

Κατά τ’ άλλα, θαυμάστε το πώς θα μοιάζει:

Best of internet