Quantcast

Αυτή η ξεχασμένη σοβιετική τηλεοπτική μεταφορά του Lord of the Rings εμφανίστηκε στο YouTube για να θεραπεύσει την κορωνοκατάθλιψή σας

AMAZON ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΣ

THE NERDSTREAM

7 Απριλίου 2021

Την ώρα που ο πλανήτης περιμένει εναγωνίως την Amazon να καταφέρει κάπως να φτιάξει ένα τηλεοπτικό Lord of the Rings με μπάτζετ 1 (ένα) ολόκληρο δις δολάρια, το ίντερνετ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως η ευτυχία δεν βρίσκεται στα λεφτά αλλά στο να ξέρεις να ψάχνεις για κρυμμένο χρυσάφι στα σωστά μέρη.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, τα τσακάλια του YouTube ανακάλυψαν μια παλιά και ξεχασμένη σοβιετική μεταφορά του έργου του J.R.R. Tolkien που είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει βαθύτατα τους ρωσόφωνους και ρωσόδουλους fans του LotR. Πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή του 1991, λίγο πριν την διάλυση της ΕΣΣΔ δηλαδή, η οποία μεταφέρει στην μικρή οθόνη το Fellowship of the Ring (κρίμα που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στα ελληνικά ώστε να μεταφραστεί Τα Συντρόφια του Δαχτυλιδιού).

Τσεκάρετε παρακάτω το Khraniteli (όπως είναι ο τίτλος της τηλεταινίας) στο YouTube, χωρισμένο σε δύο ξεχωριστά μέρη για μάξιμουμ σοβιετική απόλαυση και τολκινική απόδραση από την τοξικότητα της καθημερινότητας:

Best of internet