Quantcast

Ο Ryan Reynolds είδε για πρώτη φορά το Green Lantern, έζησε για να το διηγηθεί στο Twitter

Κλασική Deadpool κίνηση, αν θέλετε

THE NERDSTREAM

22 Μαρτίου 2021

Μπορεί αυτές τις μέρες όλη η nerd ανθρωπότητα να ασχολείται με το Snyder Cut του Justice League και το The Falcon & the Winter Soldier, αλλά ο Ryan Reynolds, σαν αληθινός Deadpool, επέλεξε έναν πολύ πιο meta τρόπο να σχετιστεί με το superhero ιδίωμα. Έκατσε για πρώτη φορά στη ζωή του και είδε το ταλαίπωρο Green Lantern του 2011.

Σε περίπτωση που δεν ζήσατε για να δείτε real time τα πέτρινα χρόνια του superhero σινεμά, το Green Lantern ήταν μια μεγαλειώδης φλόμπα που παραλίγο να σκοτώσει τις προοπτικές τόσο του χαρακτήρα όσο και του ηθοποιού, πράγμα το οποίο φρόντισε να σατιρίσει επαρκώς ο ίδιος ο Reynolds δια στόματος (και όπλου) Deadpool στις ταινίες του αντι-υπερήρωα.

Τιμώντας λοιπόν την πρασινίλα που επέβαλε ο εορτασμός του St. Patrick’s Day, ο Reynolds έσπευσε στο Twitter ώστε να κάνει live-tweeting την πρώτη φορά που έβλεπε το Green Lantern, καλώντας το κοινό του σε ένα από κοινού τρολάρισμα της ταινίας. Το thread που προέκυψε είναι αρκούντως απολαυστικό και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο εδώ κάτω:

Best of internet