Quantcast

Ο Elton John πετσοκόβει την Καθολική Εκκλησία για το ότι βγάζει φράγκα από το Rocketman αλλά παραμένει εναντίον των gay γάμων

Ναι, για κάποιο λόγο το Βατικανό είχε επιλέξει να επενδύσει στην ταινία

THE NERDSTREAM

17 Μαρτίου 2021

Πριν από 2 χρόνια, αν θυμάστε, κυκλοφόρησε στα σινεμά (αν τα θυμάστε) η βιογραφία του Elton John με τον τίτλο Rocketman, η οποία παρεμπιπτόντως μας είχε αρέσει φουλ. Σε αντίθεση με το Bohemian Rhapsody λίγο καιρό νωρίτερα, το Rocketman δεν προσπάθησε να νερώσει την αναπαράσταση της gay σεξουαλικότητας του Elton John – και καλά έκανε.

Πίσω στο 2019, η πάντα εντερπρενερική Καθολική Εκκλησία είχε αποφασίσει να επενδύσει 4,5 εκ. δολάρια σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, το Men In Black: International και το Rocketman. Κι Ενώ το πρώτο τα πήγε σκατά στο box office, η επιτυχία του δεύτερου συνεχίζει να φέρνει κέρδη στο Βατικανό για την επένδυσή του.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; Την Δευτέρα που μας πέρασε, το Βατικανό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει πως συνεχίζει να τοποθετείται ενάντια στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Για την ιστορία, η ανακοίνωση είχε την έγκριση του Πάπα, παρόλο που ο ίδιος σε προσωπικές δηλώσεις του είχε τοποθετηθεί υπέρ του γάμου ομόφυλων.

Εκεί λοιπόν μπαίνει στην ιστορία ο Elton John, ο οποίος έσπευσε στο Twitter και κατέδειξε εξαιρετικά πετυχημένα πως είναι φουλ υποκριτικό εκ μέρους του Βατικανού να βγάζει φράγκα από ταινίες που περιέχουν αναπαραστάσεις υπέρ του gay γάμου και την ίδια ώρα να παραμένει ακλόνητο στην σκληρή στάση του πάνω στο ζήτημα. Δείτε τι είπε:

Best of internet