Quantcast

Matt Damon και Ethan Hawke έρχονται στο Marvel Cinematic Universe για Thor και Moon Knight αντίστοιχα

Ο πρώτος είχε κάνει guest εμφάνιση στο Ragnarok, ο δεύτερος δεν είχε και τα καλύτερα να πει για τις υπερηρωικές ταινίες

THE NERDSTREAM

18 Ιανουαρίου 2021

Ήταν να μην πάρει μπρος ξανά η καλολαδωμένη μηχανή της Marvel, φίλες και φίλοι. Μετά από έναν χρόνο διάλειμμα λόγω covid, το Marvel Cinematic Universe επανήλθε την Παρασκευή στην οθόνη με το τηλεοπτικό WandaVision, ενώ για το μέλλον περιμένουμε μπόλικα πράγματα, με δύο από τα πιο ενδιαφέροντα εξ αυτών να είναι το Thor: Love and Thunder και το Moon Knight.

Αυτά τα δύο, λοιπόν, προσέθεσαν δύο δυνατά ονόματα στο καστ τους. Όσον αφορά τον Thor, μαθαίνουμε ότι ο Matt Damon θα συμμετέχει στην ταινία κι έχει εμφανιστεί ήδη στην τοποθεσία των γυρισμάτων του επερχόμενου υπερηρωικού φιλμ του Taika Waititi (<3). Να θυμίσουμε ότι ο Damon είχε σκάσει και στο Ragnarok ως ηθοποιός που έπαιζε τον Loki, αλλά δεν ξέρουμε αν τώρα θα έχει μεγαλύτερο ρόλο ή αν θα πρόκειται πάλι για μικρό cameo.

Όσον αφορά το Moon Knight, η επερχόμενη σειρά του Disney+ για τον φουλ ψηστικό χαρακτήρα της Marvel θα έχει πλέον και τον Ethan Hawke, λογικά σε ρόλο villain. Ο Hawke είναι και ζεστός τηλεοπτικά μετά το The Good Lord Bird (έχοντας μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα του επερχόμενου The Northman), αλλά το πιο ενδιαφέρον εδώ είναι ότι, αν θυμάστε, ήταν αρκετές οι φορές που είχε κράξει τις superhero ταινίες. Αλλά οκ, δεν πειράζει, δουλίτσα να υπάρχει.

Και για τα δύο πάντως, αν αναρωτιέστε, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2022, οπότε έχουμε χρόνο ακόμα.

Best of internet