Quantcast

Η δανέζικη τηλεόραση φτιάχνει παιδική σειρά για τύπο με γιγάντιο ριπαπά, ευτυχισμένο 2021 να έχουμε

Διχασμένο το κοινό, όργιο φαλλολογικών ερμηνειών

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2021

Μια μεγάλη και μακρουλή έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του Δανέζικου κρατικού τηλεοπτικού δικτύου DR με την αρχή της νέας χρονιάς, αφού το κανάλι μετέδωσε μια νέα animated παιδική σειρά με πρωταγωνιστή έναν χαρακτήρα που κατέχει το μεγαλύτερο πέος του κόσμου κι έρχεται αντιμέτωπος με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις αυτής της ευχής/κατάρας.

Συγκεκριμένα, ο John Dillermand κατέχει ένα πέος τόσο ξεχωριστό που του δίνει τη δυνατότητα να σώζει γατάκια, να ζωγραφίζει τοιχογραφίες, να υψώνει σημαίες και να κλέβει παγωτά από παιδάκια (τρου στόρι). Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, with grean penis comes great responsibility. Κι αυτό είναι πρόβλημα, δεδομένου ότι το πέος στην σειρά παρουσιάζεται ως ανεξέλεγκτο.

Μετά την πρεμιέρα της σειράς την περασμένη Κυριακή, το κοινό διχάστηκε. Υπήρξε μια σημαντική μερίδα κόσμου που βρήκε εξαιρετικά προβληματικό το γεγονός ότι υπάρχει πλέον μια παιδική σειρά που θεωρεί χαριτωμένο έναν άνδρα που “δε μπορεί να ελέγξει το πέος του”, πόσο μάλλον στην μετά-MeToo εποχή.

Το ίδιο το κανάλι πάντως απάντησε στην κριτική λέγοντας πως η σειρά θα μπορούσε να αφορά κάλλιστα και μια γυναίκα με τεράστιο ανεξέλεγκτο αιδοίο, ενώ σημείωσε πως το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι πως ίδια τα παιδιά απόλαυσαν τον Dillermand. Για την ιστορία, το όνομα Dillermand είναι σύνθετη λέξη που περιλαμβάνει το diller (σλανγκ για το πέος) και το mand (άνθρωπος).

Μιλάμε literally για τον πουτσάνθρωπο με άλλα λόγια. Με τις υγείες σας:

Best of internet