Quantcast

Sefflix: Έρχεται η streaming πλατφόρμα του Μάρκου Σεφερλή, σε περίπτωση που νομίζατε ότι το 2021 θα πάει καλύτερα

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό θα μας φέρει τρόμο

THE NERDSTREAM

17 Δεκεμβρίου 2020

Κοντεύει να περάσει ένας χρόνος, φίλες και φίλοι, απ’ όταν ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το Χαλβάη 5-0, προκαλώντας πιθανότατα μη-αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες στους πάνω από 300.000 θεατές που πήραν το ρίσκο να δούνε την ταινία στο σινεμά.

Έκτοτε, πιάνοντας αρχικά τον παλμό της covid συγκυρίας με την φιλόδοξη παράσταση Dettolμη και Γοητεία, ο Σεφερλής είχε παραμείνει σχετικά σιωπηλός. Όπως συμβαίνει πάντα όμως, η μεγαλύτερη σιωπή ακολουθείται από μια ακόμα μεγαλύτερη καταιγίδα. Τώρα που ούτως ή άλλως το σινεμά καταρρέει, ο Σεφερλής πηδάει από το καράβι για να φτιάξει την δική του συνδρομητική streaming πλατφόρμα.

Ο τίτλος αυτής θα είναι Sefflix, γιατί πώς θα μπορούσε να μην άλλωστε, και κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμά της πλατφόρμας θα αποτελείται από παλιότερες παραστάσεις του Σεφερλή αλλά και από καινούριο content που ετοιμάζει πυρετωδώς με την ομάδα του. Αν θέλετε να δείτε την πρεμιέρα και να δοκιμάσετε τα όρια σας, να ξέρετε ότι θα κοστίσει 8 ευρώ. Το ψυχικό κόστος από την άλλη δε μπορούμε να το μετρήσουμε.

Προετοιμαστείτε για σκληρές εικόνες στο παρακάτω trailer και κάντε υπομονή μέχρι να αναπτυχθεί ένα αποτελεσματικό εμβόλιο εναντίον του MARCOVID-19.

Best of internet