Ο Russell Crowe αναλαμβάνει την ανοικοδόμηση εστιατορίου στη Βηρυτό, στο όνομα του Anthony Bourdain

Ρε Russell Crowe γαμώτο <3

THE NERDSTREAM

19 Αυγούστου 2020

Δύο ειδήσεις για τον Russell Crowe μέσα σε δύο μέρες; Κι όμως, ναι, παρόλο που δεν είμαστε στα 90s όπου κάτι τέτοιο θα έμοιαζε φυσιολογικό. Τι να κάνουμε όμως, κάτι οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου, κάτι που δεν βάζει κώλο κάτω ο άνθρωπος, εδώ είμαστε και πάλι.

Ας τα πιάσουμε από την αρχή. Ως γνωστόν, η Βηρυτός γνώρισε μια τεράστια και φονικότατη έκρηξη στις 4 Αυγούστου, η οποία άφησε την πρωτεύουσα του Λιβάνου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ακολουθούμενη από μεγάλη κοινωνική αναταραχή. Ανάμεσα στις καταστροφές χιλιάδων κτιρίων της πόλης βρισκόταν και το εστιατόριο Le Chef, σημείο αναφοράς της πόλης και αγαπημένο στέκι του εκλιπόντος κι αγαπημένου Anthony Bourdain.

Πρόσφατα λοιπόν ο δημοσιογράφος Richard Hall κι η κινηματογραφίστρια Amanda Bailly έστησαν μια σελίδα GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανοικοδόμηση του εστιατορίου. Εκεί, σύμφωνα με ανακοίνωση των ίδιων, εμφανίστηκε μια δωρεά 5.000 δολαρίων στο όνομα του Bourdain. Ο χρήστης λεγόταν Russell Crowe και σύντομα επιβεβαιώθηκε online πως ήταν ο γνωστός Russell Crowe.

Δείτε την συνομιλία μεταξύ του δημοσιογράφου και του ηθοποιού στο Twitter:

ΟΚ, σίγουρα είναι το λιγότερο σημαντικό πράγμα που έχουν αυτή τη στιγμή ανάγκη οι κάτοικοι της Βηρυτού, αλλά όσο να πεις είναι γλυκό το άτιμο.

Best of internet