Quantcast

Άγαλμα Sylvester Stallone έφτιαξε το καναδικό χωριό όπου γυρίστηκε το Rambo, με την έγκρισή του φυσικά

Υποκλιθείτε στο μεγαλείο Του

THE NERDSTREAM

17 Αυγούστου 2020

Είναι πολύ σημαντικό για έναν τόπο να δοξάζει την πολιτιστική του κληρονομιά που χάνεται μέσα στους αιώνες, φίλες και φίλοι. Η Αθήνα αναδεικνύει την Ακρόπολη, το Παρίσι τον Πύργο του Άιφελ, το Βερολίνο το Τείχος του Βερολίνου, η Θεσσαλονίκη το Παλατάκι του ΠΑΟΚ. Και για μια μικρή κωμόπολη στον Καναδά, αυτή η κληρονομιά είναι ο Rambo.

Για την ακρίβεια, το First Blood του 1982 με τον Sylvester Stallone γυρίστηκε στο Hope του British Columbia στον Καναδά και η κοινότητα των 6 χιλιάδων κατοίκων παραμένει ακόμα περήφανη γι’ αυτό το γεγονός, αξιοποιώντας το φυσικά στο έπακρο ώστε να προσελκύσει τον ανάλογο ραμποτουρισμό.

Αυτές τις μέρες, όπως πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά μέσα της περιοχής, ανεγέρθηκε ένα μεγάλο ξύλινο άγαλμα προς τιμήν του John Rambo. Συγκεκριμένα, το άγαλμα δημιούργησε ο καλλιτέχνης Ryan Villiers και πλέον δεσπόζει στο Memorial Park του χωριού. Σύμφωνα με έναν δημοτικό σύμβουλο, μάλιστα, ο Stallone είδε με τα μάτια του το άγαλμα πριν τοποθετηθεί και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Θαυμάστε το:

Best of internet