Quantcast

Στην Carole Baskin ανήκει πια ο ζωολογικός κήπος του Joe Exotic, σύμφωνα με απόφαση άκαρδου δικαστηρίου

Ο πόνος δε λέει να σταματήσει

THE NERDSTREAM

2 Ιουνίου 2020

Μπορεί να επισκιάστηκε από την παγκόσμια παράνοια με το The Last Dance, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποια ήταν η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που μας έφτιαξε το κέφι τις δύσκολες πρώτες μέρες της καραντίνας. Μιλάμε φυσικά για το Tiger King, σε περίπτωση που κάποιος αμφέβαλε ή ζει κάτω από κάποια πέτρα.

Αφού λοιπόν ο Joe Exotic γλίτωσε από τον κορονοϊό, τώρα τον βρήκε ξανά ένα πολύ μεγαλύτερο κακό. Η Carole Baskin. Συνοπτικά, το στόρι έχει ως εξής. Η Carole είχε κερδίσει ένα δικαστήριο ενός εκ. δολαρίων εναντίον του Joe, της μητέρας του και του Jeff Lowe, αλλά δεν το εισέπραξε ποτέ. Σύμφωνα με το δικαστήριο, η μεταφορά του ζωολογικού κήπου του Joe στην Οκλαχόμα προς τη μητέρα του και τον Jeff θεωρείται πλέον άκυρη, οπότε η ιδιοκτησία πρέπει να περάσει στα χέρια της Carole.

Το δικαστήριο λέει ότι πρέπει εντός 120 ημερών το πάρκο πρέπει να μεταφερθεί στην Carole, πράγμα που πόνεσε ακόμα περισσότερο αν σκεφτούμε ότι ο Jeff το είχε ξανανοίξει πρόσφατα με το όνομα Tiger King Park προκειμένου να αρμέξει το γλυκό, γλυκό hype της σειράς. Γενικά, καλά πήγε αυτό.

Εμείς από τη μεριά μας συνεχίζουμε να παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα και περιμένουμε καρτερικά την βιογραφική ταινία όλου αυτού του τριμπούρδελου με τον μέγιστο Nicolas Cage να πρωταγωνιστεί, όπως πρέπει δηλαδή.

Best of internet